Skąd oni biorą tych pistoleros

lepszy civic niz golf 3 lub bmw jeśli chodzi o cene, moc i koszty
pozdrawiam hejterów którzy zap🤬lają codziennie na busa. PS. już przesiadłem się na audi..

Stan ich uzębienia jest taki sam jak Civica mojego sąsiada

podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Mam golfa 3 GTI ( tak, wiem wasze e36 1.6 z m ciągnie lepiej od sashy grey ) i poza blachą nie mam na co narzekać. Bezawaryjnośc, użyteczność, wygląd. Mało tego sporo ludzi uwagę zwraca na niego.
kosmaty69 napisał/a:
Mam golfa 3 GTI ( tak, wiem wasze e36 1.6 z m ciągnie lepiej od sashy grey ) i poza blachą nie mam na co narzekać. Bezawaryjnośc, użyteczność, wygląd. Mało tego sporo ludzi uwagę zwraca na niego.
To gdzie Ty k🤬a mieszkasz, że ludzie na Golfa 3 zwracają uwagę?

Up
Ale gaz musowo jest?, wygląd najważniejszy, golf 3 był najladniejszy przed i potem były syfy, uwagę przyciąga wiadomo pewnie masz wyzior bebeszony to respekt jest jak wjeżdżasz w zabudowanym.
Ale gaz musowo jest?, wygląd najważniejszy, golf 3 był najladniejszy przed i potem były syfy, uwagę przyciąga wiadomo pewnie masz wyzior bebeszony to respekt jest jak wjeżdżasz w zabudowanym.
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!