👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Delektować to ja się mogę amerykańską motoryzacją z lat 70, a nie hondą civic na rajdzie w Jachcicach Dolnych...
Spokojnie można oglądać od 0:30
Przekaz od 1:03
O i english na poziomie : FUCK!
Przekaz od 1:03
O i english na poziomie : FUCK!
kmsm1990 napisał/a:
Miska do wymiany.
sam jestes do wymiany plyta pod silnikiem jest
dirty_pig napisał/a:
sam jestes do wymiany plyta pod silnikiem jest
płyta jebła w miskę i miska do wymiany.
Niesamowity film. Auto nietuzinkowe, akcja trzyma w napięciu, do samego końca nie wiadomo, że się nic nie wydarzy.

kmsm1990 napisał/a:
płyta jebła w miskę i miska do wymiany.
Widzę, że mamy eksperta
Aż musiałem się zalogować. Skąd taki hejt na honde? Jestem pewien że większa część z was wsiadłaby do tego auta i by się posrała w gacie! (ja pewnie też) Hondy to niezniszczalne auta.
Hondy to piękne i szybkie auta zdecydowanie nie dla każdego.
Silniki w Vtece to prawdziwe szlifiery. Niezniszczalne.
Hondy to piękne i szybkie auta zdecydowanie nie dla każdego.
Silniki w Vtece to prawdziwe szlifiery. Niezniszczalne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie