Nie wspominam nawet o bezsensownych pobiciach które w moim mieście zdarzają się bardzo często, szczególnie nocą w parku kiedy 'patrioci' sobie popiją
Rozumiem że umiejętność czytania przerasta ONRowców i dla tego posługujecie się obrazkami.
Nie wiem czy ich przerasta bo nie jestem z ONR obrazki znalazłem w sieci i mi się spodobały ponieważ jeden obrazek "wyraża więcej niż tysiąc słów". Satysfakcjonuje Cię moją odpowiedź?
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgpodpis użytkownika
nie chce mi się nic wymyślaćGdyby nie patriotyzm i wierzenie w Polskę to już dawno leżałbyś martwy a jeśli masz kobietę i dzieci to nie będę pisać co by się z nimi działo. Większość ludzi jest dobrych ale gdyby nie poczucie wspólnoty które można nazwać patriotyzmem każdy by miał głęboko wyj🤬e na to, że akurat tych kilku złych przyszłoby zrobić Twojej rodzinie z dupy jesień średniowiecza.I tak by sobie chodzili od domu do domu, aż by wymusili to zacieśnienie więzi społecznych.
Bez nich bylibyśmy jak zwierzęta - jak antylopy w stadzie kiedy biegnie lew to zwykle każda sp🤬ala bo to może nie mnie zeżrą i tak mimo, że w całej swojej masie mogłyby roznieść drapieżniki na kopytach [patrz król lew

Dla ludzi którzy nie rozumieją słowa patriotyzm tak w uproszczeniu i skrócie: jest to poczucie wspólnoty o zasięgu narodowym. Bez poczucia wspólnoty gówno by było a nie technologia postęp żarcie i bezpieczeństwo.
Zresztą k🤬a mać, że tak powiem - lewactwo pierwsze p🤬lone nieroby co to się po zasiłki garną a kiedy plują na Polskę to ogony podwinięte i sp🤬alać jak najdalej. To właśnie ludzie żyjący z zasiłków powinni NAJWIĘCEJ krzyczeć w obronie tego kraju bo dzięki reszcie społeczeństwa żyją. Wtedy nawet byłby szacunek, że chociaż tak okazują wdzięczność. No ale zawsze lepiej sobie pok🤬ować, że jałmużna za mała. To jak z menelami na dworcu - chce kase ale jak mu dasz kanapke to do kosza wyjebie albo powie ze jednak nie chce.
@Hesbollah
Tak do manipulowania. Bo można się posłusznie ustawić w kolejce do komór gazowych przy przewadze liczebnej licząc w 100 do 1 na pewną śmierć i nawet nie próbować walczyć o życie. Gdybyśmy we wrześniu nie walczyli o swoje granice to by dopiero nam eksterminację p🤬lnęli. Tak prosty żołnierz niemiecki wiedział, że jak będzie za nadto sk🤬ysynem to dostanie na ulicy kulkę. Inaczej by się rozbestwili jeszcze bardziej.
Wynurzenia osobiste - w gimnazjum zaczepiał mnie typ - większy sporo ode mnie ale poszliśmy na solo po lekcjach bo sobie na to nie pozwoliłem. Przerobił mi ryj na kotlet mielony, tylko po wszystkim odpuścił i nękał te bierne cioty nie umiejące walczyć o swoje.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Myślenie dresów jp jest fascynujące. Jest patriotą, ale jeśli już taki znajdzie pracę to i tak na czarno, po h🤬j płacić podatki na państwo, lepiej być patriotą i rapować od rzeczy. Tak samo grafiti i wandalizm, całe miasta usmarowane tym gównem, jeszcze pisze jeden na drugim i po paru latach nowe osiedla wyglądają jak melina.
Nie wspominam nawet o bezsensownych pobiciach które w moim mieście zdarzają się bardzo często, szczególnie nocą w parku kiedy 'patrioci' sobie popiją
Jesteś idiotą! O co lewaczki się czepiacie środowisk narodowych odnośnie cz🤬chów i przypalanych? Nie chodzi o generalizacje? Że generalizujemy, że mamy oceniać nie człowieka, a jego czyny? Czy wszyscy raperzy to tępe kibole czy jp dzieci? O L.U.C. słyszałeś? Poszukaj jego kawałków i info o akcjach. A teraz wracaj do swojego chłopaka, bo już pewnie stojąca pałka już go boli.
CZOŁEM WIELKIEJ POLSCE!
EDIT: Aha, o tym sie nie mówi, ale NOP organizuje wiele akcji dla ludzi, którzy są zapomnieni dzisiaj. Dla ludzi z Kresów, dla kombatantów, dla biednych, organizuje akcje "Nudzisz się? Przelej krew!", zbiórki dla schronisk dla zwierząt (!) i wiel, wiele innych. O tym się nie mówi, bo to nie pasuje do wizerunku narodowca. Ale karma powróci, i zamiast liści będą wiście KOMUNIŚCI!

Wróg jest gdzie indziej . Najgorsze jest to , że wróg posiada również obywatelstwo polskie , wrogiem polskości i patriotyzmu są osoby będące w rządzie RP . Sprzedają nas i Polskę . Oni nie zasługują na miano Polaka , z nich są sługusy USA i euro-k🤬y , mało tego , nikt z tych zdrajców nie wyciągnął wniosków z historii i dalej wystawiają dupę Rosji .
Brakuje nam Przywódcy z prawdziwego zdarzenia , który nie lizałby dupska UE , USA i Rosji .

A co my bez unii znaczymy? Rosja mogła by nas pokonać w parę dni jak by chciała. Nasze wojsko teraz jest gorzej wyposażone niż w czasie 2 wojny
Ale zgodzę się z tym że lizanie dupy wszystkim naokoło jest żałosne.
A co znaczymy z UE ? Godzimy się na wszystko , co UE sobie zażyczy , płacimy za ich kryzys , dajemy im dupy jednocześnie op🤬lając im gałę . Nie mamy swojej moralności , nie mamy swoich zasad , nie mamy swoich praw ustanawianych przez nas samych , zostaliśmy sprzedani przez naszych przywódców , jesteśmy dz🤬ką EU i to za pół ceny .
A co do Rosji , zgodzę się , mogli by nas ruskie rozwalić w kilka dni , tylko my będąc w UE , ruskie razem z niemiaszkami , również w UE puszczają sobie rurociąg bez pytania o zgodę na to . Więc gdzie jest ta k🤬a cała Unia Europejska ? Odpowiedź jest prosta , UE jest w ruskich rurociągach , a na Polskę UE i Rosja mają wyj🤬e i ekonomicznie nas wykończą , jesteśmy tylko do dojenia .
A Polska była, jest i będzie dymana ale nie przez Ż🤬dów, komuchów i lewaków ale właśnie przez takich "patriotów" jak kilku panów powyżej, którzy zamiast zabrać się za siebie: zrobić karierę i zmieniać świat od polityki małych kroków - od zmieniania swojego najbliższego otocznia i pracy organicznej na rzecz lokalnej wspólnoty, wszędzie widzą "pedałów, lewaków, Ż🤬dów i komuchów" i gotowi by byli swojemu rodakowi na meczu wsadzić nóż w plecy w imię "patriotyzmu, honoru i ojczyzny" tak jak napisał @Bamboleiro. Tak było za czasów Targowicy, tak było za rozbiorów, tak było podczas II WŚ, tak jest i teraz, ci którzy mienią się patriotami robią najwięcej kreciej roboty!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz