Pamiętajmy, zwłaszcza przy okazji Święta Niepodległości, o polskich bohaterach. Szczególnie o tych, których honor został splamiony. Chwała bohaterom.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-10, 17:55
ja wam powiem co mnie u "Nas" w sensie Polaków wkurza... W każdym, ale to każdym kraju szanują swoich, kombatantów - czy to w krajach zachodnich o poronionym multikulti (w którym mieszkam) czy w krajach wschodnich ( których historią się interesuję) tylko w naszym popier$%&^ym kraju w czasie dnia NIEPODLEGŁOŚCI, potrafią wyjść pedały, lesby i inny element skrajnie lewicowy i opluwać staruszków czy ludzi inscenizujących np. ułanów itp ( mój dziadek był ułanem) i jeszce Policja tępe balony jednostrzałowe bez wsparcia (sprawdzone) O ile za granicą "trzymam" z różnymi ludźmi (bo sam jestem imigrantem) to w Polsce bym tych "pseudomega" lewaków lał po mordach aż by się jakaś instytucja charytatywna zawiązała by ich chronić przed takimi jak ja....
konto usunięte
2012-11-10, 18:03
Wreźcie coś o 11 listopada nie będące polityką, czy to prawicowców, nazistów, lewactwa, czy pedalstwa.
konto usunięte
2012-11-10, 18:55
To syn Wołoszańskiego?
konto usunięte
2012-11-10, 19:01
Wszyscy pretensje mają do rządzących, różne rządy były, społeczeństwo nasze nadal jest debilne tak jak było. Ja mam po części prawicowe, jak i lewicowe poglądy. Nie ma dla mnie w 100% odpowiedniej partii, czy kandydata.
Jedna jak i druga strona przesadza co do Święta Niepodległości, jedna i druga strona widzi problem w ''przeciwniku''. Gdyby tylko jedna strona była mądrzejsza i zrobiła ukłon w drugą stronę, może by się polepszyło, ale nie da się w Polsce.
konto usunięte
2012-11-10, 21:46
11.11 mam imieniny.
CHWDP - Cześć i Honor Wszystkim Dobrym Polakom
konto usunięte
2012-11-10, 22:41
sadol gromadzi idiotów, cieszę się że będziecie siedzieć w domu 11.11.
Z początku myślałem że ten filmik będzie w stylu ala odjeb się, coś ogólnie o dupie Maryni. I źle myślałem, chylę czoła przed jego twórcami - dziękuję za sławienie prawdziwej Polski!
konto usunięte
2012-11-11, 12:15
Nie ma drugiego takiego kraju... Szkoda tylko, że to zaczyna się zacierać a młodzież coraz bardziej "olewa" swoją historię. Coraz więcej dzieciaków traci swoją polskość i przynosi wstyd starszemu pokoleniu. Zaczynamy być jak inteligentna inaczej unia dzięki naszym politykom. Jestem dumny, że jestem Polakiem i tak pozostanie. Pozdrawiam serdecznie.
konto usunięte
2012-11-11, 15:29
Oby Was i Wasze lewackie rodziny zostały wysiedlone po odzyskaniu suwerenności Polski.