Pamiętajmy, zwłaszcza przy okazji Święta Niepodległości, o polskich bohaterach. Szczególnie o tych, których honor został splamiony. Chwała bohaterom.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
Wreźcie coś o 11 listopada nie będące polityką, czy to prawicowców, nazistów, lewactwa, czy pedalstwa.
Wszyscy pretensje mają do rządzących, różne rządy były, społeczeństwo nasze nadal jest debilne tak jak było. Ja mam po części prawicowe, jak i lewicowe poglądy. Nie ma dla mnie w 100% odpowiedniej partii, czy kandydata.
Jedna jak i druga strona przesadza co do Święta Niepodległości, jedna i druga strona widzi problem w ''przeciwniku''. Gdyby tylko jedna strona była mądrzejsza i zrobiła ukłon w drugą stronę, może by się polepszyło, ale nie da się w Polsce.
Jedna jak i druga strona przesadza co do Święta Niepodległości, jedna i druga strona widzi problem w ''przeciwniku''. Gdyby tylko jedna strona była mądrzejsza i zrobiła ukłon w drugą stronę, może by się polepszyło, ale nie da się w Polsce.
sadol gromadzi idiotów, cieszę się że będziecie siedzieć w domu 11.11.
Z początku myślałem że ten filmik będzie w stylu ala odjeb się, coś ogólnie o dupie Maryni. I źle myślałem, chylę czoła przed jego twórcami - dziękuję za sławienie prawdziwej Polski!
Nie ma drugiego takiego kraju... Szkoda tylko, że to zaczyna się zacierać a młodzież coraz bardziej "olewa" swoją historię. Coraz więcej dzieciaków traci swoją polskość i przynosi wstyd starszemu pokoleniu. Zaczynamy być jak inteligentna inaczej unia dzięki naszym politykom. Jestem dumny, że jestem Polakiem i tak pozostanie. Pozdrawiam serdecznie.
Oby Was i Wasze lewackie rodziny zostały wysiedlone po odzyskaniu suwerenności Polski.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie