Pamiętajmy, zwłaszcza przy okazji Święta Niepodległości, o polskich bohaterach. Szczególnie o tych, których honor został splamiony. Chwała bohaterom.
A................4
2012-11-10, 9:02
Niedługo c🤬j będzie z jakąkolwiek narodowością:
jutube: watch?v=KjlS-MeQ6jU
l................s
2012-11-10, 9:17
Smutne to wszystko, ale prawdziwe..
Chwała bohaterom!
Dla osób które zainteresuje postac generała Sosabowskiego, polecam film "O jeden most za daleko", w którym polskiego generała zagrał Gene Hackman.
zonk
2012-11-10, 9:46
Na razie to pedały i naziole pamiętają tylko żeby się nap🤬lać w ten dzień. Nie bardzo wiem tylko co ma to święto do ich walk.
Ze święta niepodległości zrobili jarmark. Święto, które miało na celu jednoczyć w jakiś sposób polaków stało się dniem szerzenia poglądów politycznych i wzajemnej nienawiści. P🤬lę takie święta.
podpis użytkownika
Emerytowany saren
@SQT
ehh naziole...kolejny debil
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
A................4
2012-11-10, 15:54
@SQT i ~Bambi~
Bo rusko-żydowskie lewactwo zabrania patriotom uczcić to święto.
Chcą tolerancji - ale tylko dla swoich poglądów. Chcą wymusić tolerancję dla dewiacji seksualnych, niszczenia wartości i wolności.
To nie jest tolerancja - to hipokryzja.
To atak na tych, którzy chcą pozostać przy swoim.
To atak na wszystko to, co czyni Naród silnym.
m................m
2012-11-10, 16:01
@losvitos
Który gadał śmieszną polszczyzną?
Jak wg twórców filmu wrzeszczenie "śnur! śnur!" oznacza "ciągnijcie" (przeciągali pontony) to pozdro.
Mnie ta scena rozbawiła.
s................3
2012-11-10, 16:01
Tak trochę odbiegając od tematu, to kolesia się bardzo dobrze słucha, to jest właśnie dobrze wykorzystany potencjał You Tube. Piwo leci.
g................2
2012-11-10, 16:17
A ja tradycyjnie mam na to wszystko wyj🤬e

Wbijam patriotycznego c🤬ja w to święto nienawiści!
Honor splamiony krwią? Pamiętajmy też o honorze splamionym gównem, czyli o naszym ostatnim Królu Stasiu.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
k................z
2012-11-10, 17:11
"...a niektórym służy do ogłupiania mas" !!!!!!!!!!!!!!!!
S................r
2012-11-10, 17:15
Posłużę się klasyką:
"Montgomeriemu c🤬j w ucho, bo w dupę dla takiej k🤬y to przyjemność"
g................s
2012-11-10, 17:25
Cześć i chwała bohaterom.
jeżeli to prawda to nasz rząd który i tak już przestrzelił sobie dwa kolana powinien strzelić sobie w poniemiecki łeb!