Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:07
Hooked Friends w Katowicach
konto usunięte • 2013-09-22, 18:41
Katowice 21.09.2013
Idę, paczę, ludzie się wieszają, to nagrałam

p.s osoby biorące udział w pokazie, to mężczyźni, także jak ktoś sfapował, to cóż, przykro mi
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-09-22, 18:43 3
poj🤬i sadomasochiści
Zgłoś
kakamil 2013-09-22, 19:00 13
J🤬e niedorozwinięte matoły.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-22, 19:10 8
normalnie jakbym zrobił tak ja.. albo ktoś z moich znajomych to by wszyscy powiedzieli, że jesteśmy pojebami, ale tu mamy artystów trwoniących nasze unijne środki. K🤬a mać!
Zgłoś
KrisCFC 2013-09-22, 19:27
A miałem taką nadzieję że tej z drugiego filmiku skóra nie wytrzyma i jebnie... eh..
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-22, 19:32 12
KrisCFC, temu, nie tej
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-22, 21:28
@up

za to mogę dać piwo
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-22, 23:01 1
Kwidzyn przeprasza za Roniego ;/
Zgłoś
kaspa01 2013-09-22, 23:55
szkoda że tak daleko mam do kato, konwent udany? liczę chociaż na dobrą relacje w TF...
Zgłoś
Trimeresurus 2013-09-23, 2:12
Ja tam wolę żeby tak się ludzie bawili niż chlanie, ćpanie potem rozpieprzanie sobie związków. Nic nam do tego jakie kto ma preferencje, a to nie jest jakiś ogromny ból o ile wiem (sam nie dałem się powiesić za skórę, ale widziałem jak brano do takich akcji ludzi z publiczności - mógł każdy się dobrowolnie zgłosić), więc w czym problem? Wygląda sadystycznie... czy takie faktycznie jest to już wątpię.

No ale sadole wiedzą lepiej, przecież oni są tacy poj🤬i na tych filmikach... Nie ma to jak być ,,szaraczkiem", co nie?
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-23, 9:18
ten z drugiego filmiku dorobił sobie cycki...jakiś czas temu był jeszcze "normalny" ;d
Zgłoś
~tip.top 2013-09-23, 10:12 29
Na tym powinni się wieszać
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-23, 11:37
co za idioci
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-23, 11:48
Gdyby tak caly slask sie powiesil...
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-23, 11:54
czekam na filmik jak komuś te haki wyrwą się ze skóry- czekam!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem