Katowice 21.09.2013
Idę, paczę, ludzie się wieszają, to nagrałam
p.s osoby biorące udział w pokazie, to mężczyźni, także jak ktoś sfapował, to cóż, przykro mi
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-09-22, 18:43
poj🤬i sadomasochiści
J🤬e niedorozwinięte matoły.
konto usunięte
2013-09-22, 19:10
normalnie jakbym zrobił tak ja.. albo ktoś z moich znajomych to by wszyscy powiedzieli, że jesteśmy pojebami, ale tu mamy artystów trwoniących nasze unijne środki. K🤬a mać!
A miałem taką nadzieję że tej z drugiego filmiku skóra nie wytrzyma i jebnie... eh..
konto usunięte
2013-09-22, 19:32
KrisCFC, temu, nie tej
konto usunięte
2013-09-22, 21:28
@up
za to mogę dać piwo
konto usunięte
2013-09-22, 23:01
Kwidzyn przeprasza za Roniego ;/
szkoda że tak daleko mam do kato, konwent udany? liczę chociaż na dobrą relacje w TF...
Ja tam wolę żeby tak się ludzie bawili niż chlanie, ćpanie potem rozpieprzanie sobie związków. Nic nam do tego jakie kto ma preferencje, a to nie jest jakiś ogromny ból o ile wiem (sam nie dałem się powiesić za skórę, ale widziałem jak brano do takich akcji ludzi z publiczności - mógł każdy się dobrowolnie zgłosić), więc w czym problem? Wygląda sadystycznie... czy takie faktycznie jest to już wątpię.
No ale sadole wiedzą lepiej, przecież oni są tacy poj🤬i na tych filmikach... Nie ma to jak być ,,szaraczkiem", co nie?
konto usunięte
2013-09-23, 9:18
ten z drugiego filmiku dorobił sobie cycki...jakiś czas temu był jeszcze "normalny" ;d
Na tym powinni się wieszać
konto usunięte
2013-09-23, 11:37
co za idioci
konto usunięte
2013-09-23, 11:48
Gdyby tak caly slask sie powiesil...
konto usunięte
2013-09-23, 11:54
czekam na filmik jak komuś te haki wyrwą się ze skóry- czekam!