Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
35i napisał/a:
Słyszałem, że to się leczy barszczem Sosnkowskiego.
Zawsze można kablem...
Młody się rozj🤬 na dilerów...

~DMT napisał/a:
Zawsze można kablem...
Młody się rozj🤬 na dilerów...
Tak też można. Ja sięgnąłem po medycynę ludową, Ty po najnowszą technologię.
Twarda woda powstaje na skutek rozpuszczonych w wodzie soli wapnia, magnezu i metali. Taka woda szybko tworzy osad. Warto jednak pamiętać, że woda do picia, która jest zmiękczana, pozbawiona zostaje magnezu oraz wapnia, które są ważne w zapobieganiu chorobie wieńcowej czy innych schorzeń kardiologicznych