Może okres ma i taki rozdrażniony
Raczej już menopauzę... 🤔
Ciekawe, jak w razie dzwonu wytłumaczy się butloszczoch z kamerką...
Ja też jeżdżę zgodnie z przepisami. A jak jakiś h🤬j mnie pogania długimi to zapinam hamulce na max.
Wiesz sam że te przepisy czasem są z dupy...

Ja też jeżdżę zgodnie z przepisami. A jak jakiś h🤬j mnie pogania długimi to zapinam hamulce na max. Oczywiście nie że złośliwości, tylko dlatego, że jestem oślepiony i nic nie widzę. Nawet na autostradzie.
Ciekawe, jak w razie dzwonu wytłumaczy się butloszczoch z kamerką...
Policja może ci dać mandat za niedostosowanie prędkości do warunków. Jest 90 a ten pop🤬la 60. Tak samo jak może ci wypisać mandat za jazdę zgodnie z limitem kiedy powinieneś jechać wolniej bo jest np. śnieżyca i droga ogołocona lodem, duża ulewa że nic prawie nie widać.
I Rafał by podpisał ustawę o zmianie płci, i musielibyśmy do takiego ścierwa zwracać się per pani... Ufff jak ja zachowany ciemniak się cieszę.
Po pierwsze to jest stara baba, która po klimakterium ma nadmiar testosteronu - znam osobiście takie przypadki.
A zmiana płci jak na razie jest dozwolona.
Czyli masz rację, jesteś ciemniakiem.
to jest stara baba, która po klimakterium ma nadmiar testosteronu - znam osobiście takie przypadki.
.
W c🤬ja cię robi ten twój przypadek. Pukasz starego dziada.
podpis użytkownika
The body positivity movement is the only mevement that requires no movementPolicja może ci dać mandat za niedostosowanie prędkości do warunków. Jest 90 a ten pop🤬la 60. Tak samo jak może ci wypisać mandat za jazdę zgodnie z limitem kiedy powinieneś jechać wolniej bo jest np. śnieżyca i droga ogołocona lodem, duża ulewa że nic prawie nie widać.
Mandat byłby, gdybym na 90 jechał 20.
Ale na 90 jazda 60 jest jak najbardziej dozwolona, nie jest to tamowanie, ani utrudnianie ruchu.