Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
S................y 2018-04-13, 20:22 3
Stoją ci co nie r🤬ali !
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-04-13, 20:23 7
@Smalecdrobiowy te kłamstwa które musisz sobie wmawiać, żeby czuć, że gdzieś tam na świecie są tacy ludzie jak ty i którzy rozumieją twój ból...

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
HrabiaCzarneWiadro 2018-04-13, 22:12
Istotnie, wielkie wydarzenie... Pan stuka panią - takie rzeczy się podobno dzieją od dawna, chyba dlatego po świecie jeszcze łazi gatunek homo sapiący...
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-04-13, 22:23
@HrabiaCzarneWiadro tak ludzie się jebią wielka mi rzecz. Ale przyjęło się, że robi się to za zamkniętymi drzwiami. Tedy nie ma się co dziwić, ze jak ludzie widzą na żywca jak ktoś się z kimś gzi, to są zainteresowani/zaintrygowani/zaszokowani/speszeni/zniesmaczeni i patrzą. Wielka mi zagadka, muszę być chyba jakimś geniuszem z zadatkami na krajowego śledczego skoro ją rozwikłałem, o tak.

podpis użytkownika

Zgłoś
J................8 2018-04-13, 22:56 1
no jebią się..i c🤬j to kogo obchodzi?
Zgłoś
RAZAK 2018-04-13, 23:06 3
Mors_Nigra napisał/a:

@HrabiaCzarneWiadro tak ludzie się jebią wielka mi rzecz. Ale przyjęło się, że robi się to za zamkniętymi drzwiami. Tedy nie ma się co dziwić, ze jak ludzie widzą na żywca jak ktoś się z kimś gzi, to są zainteresowani/zaintrygowani/zaszokowani/speszeni/zniesmaczeni i patrzą. Wielka mi zagadka, muszę być chyba jakimś geniuszem z zadatkami na krajowego śledczego skoro ją rozwikłałem, o tak.

ale Ty sie próbujesz wybronić naprawde nie r🤬asz stary hahaha już teraz wszyscy to wiemy

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-04-14, 1:06
@razak no nie r🤬am obecnie, I co? Jak tak bardzo Cię interesuje moje życie intymne...

podpis użytkownika

Zgłoś
RAZAK 2018-04-15, 3:15
Mors_Nigra napisał/a:

@razak no nie r🤬am obecnie, I co? Jak tak bardzo Cię interesuje moje życie intymne...

w c🤬ju mam twoje zycie intymne ... masz 21 lat i oficjalnie przyznajesz sie do tego ze nie r🤬asz.... zwyczajnie sp🤬alaj bo coś musi być z toba nie tak... w wieku 21 lat jeśli nie jesteś w "stałym" związku, a nie r🤬asz to jesteś pedał albo mistrz informatyki i właśnie hakujesz mi kompa ...

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś