Cytat:
Dramatic video shows a pickup truck pulling the doors off a gun store in Houston and a flood of suspects stealing over 50 weapons. The thieves have still not been caught.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2016-03-03, 14:45
co tu dramatycznego?
konto usunięte
2016-03-03, 14:51
Że też ja nie przechodziłem gdzieś tam obok.
a by się zdziwili na wejściu M18A1 Claymore z zapalnikiem na podczerwień
pkh
2016-03-03, 16:25
@Marat
Coś jest raczej nie tak z twoja inteligencją, bo tam amunicję możesz kupić w każdym sklepie za rogiem i jest to zupełnie normalne.
Ach ci biali zamaskowani członkowie ku-klux-klanu. Znowu napadli na sklep prowadzony przez uczciwą rodzinę o nieeuropejskich rysach twarzy.
pkh, Houston leży w stanie Texas, więc tam każdy może kupić sobie broń bez żadnych problemów, więc cały napad można uznać za bezsensowny.
konto usunięte
2016-03-03, 18:53
konto usunięte
2016-03-03, 19:06
Kolor skóry oczywiście przypadkowy.
Tak właśnie zaopatrują się głównie bandyci w broń. W krajach, gdzie dostęp jest ułatwiony, nikt nie dba o bezpieczeństwo przechowywania broni, bo można legalnie kupić bez problemu. Dlatego właśnie takie gangi się zbroją legalnie, lub nie. Miejsce broni, to odpowiednio strzeżone magazyny wojskowe i policyjne.
@tranzystor noże w domu też trzymasz w szafie pancernej? Tacy jak Ty chcą każdemu mówić co ma robić, zachowałeś się jak naziol....
konto usunięte
2016-03-03, 21:00
Jaki brak organizacji! Wpadli jak szarańcza, zero pracy zespołowej. Przez ten czas mogli całą pakę w tym pickupie załadować.
Zagadka: jaki kolor mają złodzieje?
furor.condemnandi napisał/a:
@tranzystor noże w domu też trzymasz w szafie pancernej? Tacy jak Ty chcą każdemu mówić co ma robić, zachowałeś się jak naziol....
Nie zamierzam nikomu mówić co ma robić. Jak ktoś chce postzelać, to niech idzie na strzelnicę. Ja wyraziłem swoją opinię, że normalni i zdrowi umysłowo ludzie nie chcą się bać chodzić po ulicy i nie chcą się zbroić, bo jakiś czubek może kupić broń na dowód osobisty. I zdanie to popiera większość cywilizowanych ludzi, bo w większości cywilizowanych krajów jest wymagane pozwolenie i uzasadnienie na posiadanie broni. Nawet w USA już odchodzą od ogólnego dostępu robiąc coraz więcej problemów przy zakupie.