Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:44
How to rap..
Doomik • 2013-07-21, 21:46
..czyli jak niepozorna Anne Hathaway zjadła 90% Polskiej hiphop-owej sceny 20 sekundowym rapem będąc w talk-show zwanym "CONAN"

angielski jest, ale warto posłuchać dla samego performance-u
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-22, 12:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-22, 12:47
necroboss,
Ani nie jestem metalem, ani nie powiedziałem że wszystkie kawałki rapu są takie same...

Mogę się zgodzić że dużo tekstów jest o banałach, ale mówienie że metal to darcie japy to po prostu cios poniżej pasa.

Podgatunki metalu:
avant-garde metal, black metal, death metal, doom metal, glam metal, gothic metal, groove metal, power metal, speed metal, stoner metal, metal symfoniczny, thrash metal, tradycyjny heavy metal, viking metal, metal techniczny, unblack metal, nu metal,

Podgatunki rapu:
Alternatywny hip-hop, Turntablizm, Busta Rap, Hip-hop chrześcijański, Świadomy hip-hop, Freestyle rap, Gangsta rap, Homo hop, Hardcore rap, Horrorcore, Nerdcore hip-hop, Polityczny hip-hop, Bounce music

/wikipedia
Ciężko to wszystko porównywać.

P.S. Homo hop i Hip-hop chrześcijański...
Zgłoś
GumBaSS 2013-07-22, 13:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-22, 13:09 1
Zgłoś
silverstar 2013-07-22, 13:32
To w Polsce jest scena hip-hopowa?
Zgłoś
modyf 2013-07-22, 15:02
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-22, 15:14
i tyle w temacie. Rap o tym jaki rap jest chu**wy w Polsce (te wszystkie lovestory, umoralnianie). Teksty nie odbiegaja od tematyki sadola (polecam przesłuchać inne kawałki).
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-22, 16:13
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-22, 18:21
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-22, 19:03
Jak w ogóle można porównywać Polski rap, do angielskojęzycznego, gdzie wiadomo, że w języku angielskim jest dużo łatwiej pisać, tworzyć, gdyż każde słowo może się z każdym rymować odpowiednio je intonując. Dziękuję.
Zgłoś
Doomik 2013-07-22, 23:32 1
Zgłoś
jejabig 2013-07-24, 9:28
Po co brukać słowiańskość blokiem :C
Jak ktoś chce robić słowiańską muzykę, to do RPK i za pogańskiego organistę, a nie takie mi tu tego :C
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem