Hrabio czy masz ochotę odbyć dzisiaj ze mną stosunek?
Hrabina: Nie Hrabio.
Hrabia: To czy może byś się chociaż położyła, to przynajmniej ja bym go odbył.
Moj pierwszy dowcip, mam nadzieje, ze sie podoba
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Toszku kultury miec k🤬a trza
konto usunięte
2013-07-04, 6:01
LysySNC napisał/a:
Hrabio czy masz ochotę odbyć dzisiaj ze mną stosunek?
Hrabina: Nie Hrabio.
Hrabia: To czy może byś się chociaż położyła, to przynajmniej ja bym go odbył.
No to elegancko zj🤬eś swój pierwszy dowcip, chyba, że chodzi o to, że ten stosunek ma być analny
@up
Czego Ty nie rozumiesz w tym co chłopak napisał?Pałam nienawiścią do quazi-hejterów Twojego pokroju.Do wszystkiego się purają i purają. Żeby dobrze hejtować to trzeba mieć klasę jak Pan Hrabia w owym kawale ale tej prawdy nie będziesz także w stanie posiąść.A mi wcale nie robi się przykro z Twojego powodu. Brawo LysySNC za odwagę i chęć błyśnięcia dowcipem.
konto usunięte
2013-07-04, 7:33
Przeżywacie kawał jak mrówka okres, to tylko kawał jest, ot co.
BrunoL napisał/a:
@up
Czego Ty nie rozumiesz w tym co chłopak napisał?Pałam nienawiścią do quazi-hejterów Twojego pokroju.Do wszystkiego się purają i purają. Żeby dobrze hejtować to trzeba mieć klasę jak Pan Hrabia w owym kawale ale tej prawdy nie będziesz także w stanie posiąść.A mi wcale nie robi się przykro z Twojego powodu. Brawo LysySNC za odwagę i chęć błyśnięcia dowcipem.
no prosze od razu sie znalazł obrońca uciśnionych i spina dupe
BrunoL napisał/a:
...purają...
widze, że kolega tworzy nowy slang na dzielnie
konto usunięte
2013-07-04, 11:15
BrunoL napisał/a:
@up
Odezwał się k🤬a twoja mać, wielki znawca hejtów. To nie jest sztuka tylko nap🤬lanka wyzwiskami. A hejtować może każdy i c🤬j ci do tego. Krytyka jest podstawową motywacją do tego żeby czegoś nie sp🤬olić albo zrobić lepiej.
BrunoL napisał/a:
@up
Tu nie chodzi k🤬a o hejty debilu, tylko o to, że przez błąd sp🤬olił swój pierwszy dowcip
konto usunięte
2013-07-04, 11:29
Czepiacie się k🤬a chłopaka. Mi się tam podoba i piwko dam.
konto usunięte
2013-07-04, 11:38
K🤬a czytam trzy razy i się upewniam czy to geje bo rano zaspany jestem lecz k🤬a rzeczywiście
Do BongMana jeszcze daleko... Ale kierunek dobry.
Przychodzi lokaj do hrabiego i mówi:
- Hrabio, może podam obiad?
- Bez sensu...
- To może hrabio pójdziemy na spacer?
- Bez sensu...
- No to może opowiem zagadkę?
- Dobra, niech będzie...
- Hrabio, co to jest: "owłosione i wchodzi do dziury?"
- C🤬j
- A nie, bo mysz!
- Mysz?.. W piździe?.. Bez sensu..
konto usunięte
2013-07-04, 12:54
enjoypoznan napisał/a:
Czepiacie się k🤬a chłopaka. Mi się tam podoba i piwko dam.
Stawiasz piwo każdemu chłopakowi, który ci się podoba?
konto usunięte
2013-07-04, 13:19
rośnie nam kolejny Bongman