Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i co policjant mógł by strzelać do takiego uciekiniera ;p?
konto usunięte
2013-09-09, 19:11
Czyli jak to było na drugi dzień chwile później czy co ?
@up nie, tylko w razie zagrożenia życia własnego bądź osób postronnych, mogli by tylko oddać strzały ostrzegawcze - w przypadku większości złodzieji jest to wystarczający bodziec do zatrzymania się : )
sprawiedliwosci stalo sie zadosc
konto usunięte
2013-09-09, 19:25
@up też dlatego sie pytam pajacu a nic nie stwierdzam.
@up ja jestem pajacem? ty bałwanie nawet nie umiesz odczytać daty i godziny na filmikach.
konto usunięte
2013-09-09, 19:32
E, mordo! Ho,ho,ho tutaj. ho,ho,ho.. ej, ej ej. - Czyli polowe filmu juz zdradzilem.
czekam na część trzecią
@Darkstep
Jasne, wynajęli kogoś żeby rozwalić drzwi i zrobić taką akcję, żeby rozgłosić swój osiedlowy sklep na jakimś zadupiu.
Dedukcja SUPER.
konto usunięte
2013-09-09, 19:41
gordonviet napisał/a:
"Pakuj wszystko, mordo" Coś mi się wydaję, że przez następne kilka lat będą dosyć często to słyszeli. Zza pleców, pod prysznicem.
Hmm zastanawiajace
Może i są złodziejami i takim ludziom powinno się ucinać ręce po samej dupie, ale jeden chociaż zachował się poprawnie i wrócił po kolegę.
Obciazyc kosztami szczyli albo ich starych bo oni pewnie ulomni i pracowac nie umieja skoro kradna, a moze cyganskie korzenie?
konto usunięte
2013-09-09, 21:19
^ Nie wiadomo czy w ogóle któregoś z nich złapali.