Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Panowie na pewno z ekipy RPK - Nigdy mało! Hahaha
konto usunięte
2013-09-09, 17:47
"Pakuj wszystko, mordo" Coś mi się wydaję, że przez następne kilka lat będą dosyć często to słyszeli. Zza pleców, pod prysznicem.
@up
Do tego ten radiowóz, z nietypowymi oznaczeniami. Nie widziałem jeszcze ani w TV ani na zewnątrz tak oklejonego radiowozu. No chyba że chodzi o stare radiowozy niemieckie, które miały takie naklejki.
konto usunięte
2013-09-09, 18:05
@up Przecież to Kia Cee'd

Policja ma pełno takich teraz
konto usunięte
2013-09-09, 18:07
up to nie Pały tylko ochrona......
Boże ten filmik jest tu o ile się nie mylę 3 raz. Ktoś wrzucił już 1 i 2 część więc naucz się szukać.
konto usunięte
2013-09-09, 18:28
Lolo18 napisał/a:
Boże ten filmik jest tu o ile się nie mylę 3 raz. Ktoś wrzucił już 1 i 2 część więc naucz się szukać.
To daj link. Szukalem i nigdzie części drugiej nie było, nie tylko na sadisticu, ale i na innych portalach.
Takiego gniotu społecznego pełno w świecie. Widocznie sklep dostał pozwolenie na upublicznienie nagrania ( w końcu należy do nich ). Czy zostaną złapani ? Pewnie już siedzą.... I teraz "mordo" będzie pracować mordą.
a zamiast gonić mogli strzelać
Mam nadzieję, że dojebią ich.
jakby zawołali "stój mordo" na pewno chociaż jeden by się zatrzymał
do wszystkich którzy myślą, że te filmiki były nagrywane specjalnie do promocji monopolowego
policja.waw.pl/portal/pl/1/25282/Policjanci_w_poscigu_zatrzymali_wlamywaczy.html
ale fakt faktem, wykorzystują te filmiki dowodowe do celów marketingowych