Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Hulajka...
DMT • 2021-05-15, 9:12
No i pohulane...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
baronturbina 2021-05-15, 9:19 4
„Another one bites The Duster”
Zgłoś
edek_kotek 2021-05-15, 9:22 83
Numer z plecakiem zajebisty
Zgłoś
qu4si 2021-05-15, 9:37 17
Wypadek jak wypadek może się zdarzyć, zagapienie itd. ale jak można być taką amebą, nie wie czy kogoś nie ma pod kołami i cofa na pełnej piździe
Zgłoś
baronturbina 2021-05-15, 9:39 5
qu4si napisał/a:

Wypadek jak wypadek może się zdarzyć, zagapienie itd. ale jak można być taką amebą, nie wie czy kogoś nie ma pod kołami i cofa na pełnej piździe

Byłeś kiedyś w takiej sytuacji? Jesteś pewny że nie zachował byś się równie dziwnie?
Zgłoś
DMT 2021-05-15, 9:46 3
qu4si, do dwóch raczej potrafi liczyć...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
lokal.szczecin 2021-05-15, 9:47 4
Ale fajnie grubą wyj🤬o
Zgłoś
Payan 2021-05-15, 9:48 3
Dwie osoby na jednej h🤬jajce, do c🤬ja, nie zrozumiem tego nigdy.
Zgłoś
McQurwa 2021-05-15, 11:24 1
collateral damage

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Teuwil 2021-05-15, 11:44 2
Trochę słabo widać, ale to wgniecenie na błotniku chyba zrobił sobie dopiero przy cofaniu. Gdyby tak głupio nie cofną to samochód może nie miałby żadnych uszkodzeń.
Zgłoś
PabllosSantoDaSilva 2021-05-15, 11:56 3
Intrygują mnie „kierofcy” z seri „ja mam zafsze i wszencie pierfszęsfo” przed pieszym na zasadzie - to pieszy ma uważać, bo ja mam auto ważące ponad tonę. Chodzi głównie o takie sytuację jak na filmie powyżej. Gość przecina deptak nie upewniając się czy nie ma pieszych, rowerzystów, hulajgeistów itd. Mieszkam w centrum miasta i takie sytuacje są nagminne. Bez refleksji wielu wyjeżdża z bramy kamienicy wprost na trotuar nie upewniając się czy nie ma pieszego, przed samym nosem zajeżdżają chodnik żeby zaparkować, przecinają przy zjeździe w boczną uliczkę. Sam sporo jeżdzę i dziwię się tym kierowcom, że mają tyle ignorancji i pewności, że pieszy zdąży zareagować.
Zgłoś
Ronoaro 2021-05-15, 13:31 3
PabllosSantoDaSilva napisał/a:

Intrygują mnie „kierofcy” z seri „ja mam zafsze i wszencie pierfszęsfo” przed pieszym na zasadzie -

Tu nie chodzi o to, że to są kierowcy samochodów. Pewna część społeczeństwa to ludzi, którzy z automatu, nie powinni prowadzić nawet taczki z obornikiem- i to nie z tego powodu, że brak im umiejętności kierowania pojazdem- ich mózg po prostu, nie potrafi przewidywać sytuacji na drodze.

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Justynka99 2021-05-15, 18:02 2
PabllosSantoDaSilva napisał/a:

Intrygują mnie „kierofcy” z seri „ja mam zafsze i wszencie pierfszęsfo” przed pieszym na zasadzie - to pieszy ma uważać, bo ja mam auto ważące ponad tonę. Chodzi głównie o takie sytuację jak na filmie powyżej. Gość przecina deptak nie upewniając się czy nie ma pieszych, rowerzystów, hulajgeistów itd. Mieszkam w centrum miasta i takie sytuacje są nagminne. Bez refleksji wielu wyjeżdża z bramy kamienicy wprost na trotuar nie upewniając się czy nie ma pieszego, przed samym nosem zajeżdżają chodnik żeby zaparkować, przecinają przy zjeździe w boczną uliczkę. Sam sporo jeżdzę i dziwię się tym kierowcom, że mają tyle ignorancji i pewności, że pieszy zdąży zareagować.

Ja tu nie widzę żadnego pieszego. Różnica jest taka, że pieszy porusza się około 5 km/h, więc wystarczy ogarnąć wzrokiem kilka metrów z jednej i z drugiej strony. Hulajnoga, czy rower to już 30 km/h, więc trzeba wyglądać znacznie dalej. Dlatego przepisy zrównujące hulajnogi z pieszymi (według PiSu hulajnoga to urządzenie wspomagające ruch pieszych, a nie pojazd) są idiotyczne.
Zgłoś
Grzechulec 2021-05-15, 19:53 3
Chyba ciepli ci koledzy byli na tej hulajce...

Chyba ciepli ci koledzy byli na tej hulajce...

Zgłoś
Trzyczwarte 2021-05-17, 18:55
hulajnoga trebuszetowa
Zgłoś