Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Antkowiak1992 2025-03-12, 8:11 5
Bardzo ładnie to wyszło 😁
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-03-12, 9:05 25
hulajc🤬le obok pedalarzy to największa zmora samochodziarzy

Ot co !
Zgłoś
romek134 2025-03-12, 9:10 5
Nie podumał
Zgłoś
pikabu 2025-03-12, 9:59 9

Bonusik żeby nie robić nowego tematu
Zgłoś
KuBuX 2025-03-12, 12:22 6
Barany j🤬e, najlepiej jak wchodza na jezdnie nawet sie nie rozgladajac bo przeciez maja pierwszenstwo, w kapturach k🤬a i sluchawkach
Zgłoś
Jarazz 2025-03-12, 13:08 2
Nowe auto zniszczone
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-12, 14:24 6
Nie tak dawno, hulajnogista - murzyn szarżował po chodniku w mieście wojewódzkim i jeszcze bezczelnie dzwonił na pieszych. Na moje okrzyki " To nie Afrika, dzikusie!!! " nie zareagował, natomiast wzbudziło to ogólną wesołość wśród obecnych tam mieszkańców i pieszych. 😁
Zgłoś
elim 2025-03-12, 16:26
H🤬jajnogista dowiedział się że po przejściu się nie przejeżdża, sam mam hulajnogę elektryczną i zawsze przeprowadzam ją po przejściu.
Zgłoś
shin69 2025-03-12, 20:04 1
Shaolin_Majster napisał/a:

Nie tak dawno, hulajnogista - murzyn szarżował po chodniku w mieście wojewódzkim i jeszcze bezczelnie dzwonił na pieszych. Na moje okrzyki " To nie Afrika, dzikusie!!! " nie zareagował, natomiast wzbudziło to ogólną wesołość wśród obecnych tam mieszkańców i pieszych. 😁

No cóż, jeszcze lepszą reakcją byłoby wyp🤬olenie się smolucha na chodniku przez np. trącenie go kijem.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-12, 20:05
shin69 napisał/a:

No cóż, jeszcze lepszą reakcją byłoby wyp🤬olenie się smolucha na chodniku przez np. trącenie go kijem.

Mój kij w tamtym momencie nie był gotów do trącania, a innego nie miałem pod ręką... 😁
Zgłoś
VikLin 2025-03-13, 2:25
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Ot co !

Sam jestem rowerzystą i fakt wielu nie potrafi jezdzić, szczególnie starsze osoby. Nie mniej wielu krerowców mogło by sobie z nimi przybić piątkę. Nie jednokrotnie zdają się mieć w dupie że też jestem uczestnikiem drogi i nie zwracają uwagi na to że jak sygnalizuje ręką że chce skręcic, to mnie wyprzedają.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-03-13, 7:46
VikLin napisał/a:

Sam jestem rowerzystą i fakt wielu nie potrafi jezdzić, szczególnie starsze osoby. Nie mniej wielu krerowców mogło by sobie z nimi przybić piątkę. Nie jednokrotnie zdają się mieć w dupie że też jestem uczestnikiem drogi i nie zwracają uwagi na to że jak sygnalizuje ręką że chce skręcic, to mnie wyprzedają.

Sam jestem kierowcą i cicho teraz, też czasami pedalarzem... i dlatego potrafię postawić się w obu rolach, jedni i drudzy są często zj🤬i ale częściej rowerzyści z moich obserwacji.
Zgłoś
Gryncek 2025-03-13, 20:35

Sam jestem kierowcą i cicho teraz, też czasami pedalarzem... i dlatego potrafię postawić się w obu rolach, jedni i drudzy są często zj🤬i ale częściej rowerzyści z moich obserwacji.

Sam jestem kierowca, pedalarzem i hulajc🤬lem a nawet potrójnym, bo mam trzy na chacie, a najwiekszymi zjebami sa od kilku lat komentujacy filmiki na sadolu, bo juz ich czytac nie moge, wykreowal się stereotyp zjeba narzekajacego na wszystko, bezbłędnego, świetego cwaniaczka...

Ot co !

A tu jest jeden z przykladów.
Zgłoś