Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:32
krzysiek19b78 Wczoraj 16:00 32
najgorsze dziadostwo jakie dało się wymyślić w dodatku kierowane przez ameby stanowi zagrożenie wszędzie na drodze na chodniku pewnie nawet na pastwisku
Zgłoś
ajka Wczoraj 16:01 4
Zaprosi ją do swej piwnicy i będą żyli dłuuuugo i z przygodami 😏 albo i nie.
Zgłoś
pfefe Wczoraj 16:44 21
ajka napisał/a:

Zaprosi ją do swej piwnicy i będą żyli dłuuuugo i z przygodami 😏 albo i nie.

Jak jest przystojny to będzie to "niesamowita historia jak się poznaliśmy". A jak brzydki to prokurator
Zgłoś
pikabu Wczoraj 17:03 12
Zgłoś
spawarka_inwertorowa Wczoraj 17:33 2
mam nadzieje ze nic jej nie bedzie w dłuższym czasie, szkoda istoty ludzkiej by było, na szczescie nie widziałem u niej po upadku sztywnego wyprostu nóg i rąk lub przywiedzenia rąk do klatki piersiowej , zgiete nadgarski i dłonie w pieść... a zdrowo walnęła o chodnik... wszystko powinno być w porządku
Zgłoś
staachujones Wczoraj 18:31 6
spawarka_inwertorowa napisał/a:

mam nadzieje ze nic jej nie bedzie w dłuższym czasie, szkoda istoty ludzkiej by było, na szczescie nie widziałem u niej po upadku sztywnego wyprostu nóg i rąk lub przywiedzenia rąk do klatki piersiowej , zgiete nadgarski i dłonie w pieść... a zdrowo walnęła o chodnik... wszystko powinno być w porządku

ostatnio była taka sprawa z wypadkiem dziewczynki w przedszkolu. uderzyła się w głowę, szkoła tego nie zgłosiła, nie poinformowała rodziców. niby czuła się dobrze.
rano matka znalazła swoją córkę martwą w łóżku.
Zgłoś
spawarka_inwertorowa Wczoraj 18:37 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tars Wczoraj 18:52
Śmiało Albercik, usta, usta!
Zgłoś
jkllll485 Wczoraj 19:03 1
W głowie dzwoni jej do dzisiaj.
Zgłoś
majeńka Wczoraj 19:35 8
Na tym drugim filmie widać wyraźnie: przed wyjściem widziała dobrze że nikt chodnikiem nie idzie — a z dobrym widokiem przez lewe okno, mogła stwierdzić że nic poruszającego się z rozsądną prędkością nie zdąży jej dosięgnąć zanim wyjdzie z lokalu i odejdzie w swoją stronę.

Jej błędem było zapomnienie o istnieniu debili.
Zgłoś
Wyjcio Wczoraj 20:49 8
Żadne pojazdy poruszające się szybciej niż 10 km/h wg mnie nie powinny poruszać się po chodniku. To nie jest ich miejsce.
Zgłoś
mauser Wczoraj 22:14 2
jedyny jego kontakt z pucią przeciwną 🤣
Zgłoś
orzechcccc Dzisiaj 0:53
krzysiek19b78 napisał/a:

najgorsze dziadostwo jakie dało się wymyślić w dodatku kierowane przez ameby stanowi zagrożenie wszędzie na drodze na chodniku pewnie nawet na pastwisku

A uważają tak ułamki fizyczne których albo nje stac albo słabość organizmu im nie pozwala użytkować
Zgłoś
mun66 Dzisiaj 2:29
Powinien być całkowity zakaz jazdy po chodnikach. Jakimkolwiek pojazdem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem