📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:32
najgorsze dziadostwo jakie dało się wymyślić w dodatku kierowane przez ameby stanowi zagrożenie wszędzie na drodze na chodniku pewnie nawet na pastwisku
Zaprosi ją do swej piwnicy i będą żyli dłuuuugo i z przygodami 😏 albo i nie.
ajka napisał/a:
Zaprosi ją do swej piwnicy i będą żyli dłuuuugo i z przygodami 😏 albo i nie.
Jak jest przystojny to będzie to "niesamowita historia jak się poznaliśmy". A jak brzydki to prokurator
mam nadzieje ze nic jej nie bedzie w dłuższym czasie, szkoda istoty ludzkiej by było, na szczescie nie widziałem u niej po upadku sztywnego wyprostu nóg i rąk lub przywiedzenia rąk do klatki piersiowej , zgiete nadgarski i dłonie w pieść... a zdrowo walnęła o chodnik... wszystko powinno być w porządku
spawarka_inwertorowa napisał/a:
mam nadzieje ze nic jej nie bedzie w dłuższym czasie, szkoda istoty ludzkiej by było, na szczescie nie widziałem u niej po upadku sztywnego wyprostu nóg i rąk lub przywiedzenia rąk do klatki piersiowej , zgiete nadgarski i dłonie w pieść... a zdrowo walnęła o chodnik... wszystko powinno być w porządku
ostatnio była taka sprawa z wypadkiem dziewczynki w przedszkolu. uderzyła się w głowę, szkoła tego nie zgłosiła, nie poinformowała rodziców. niby czuła się dobrze.
rano matka znalazła swoją córkę martwą w łóżku.
Na tym drugim filmie widać wyraźnie: przed wyjściem widziała dobrze że nikt chodnikiem nie idzie — a z dobrym widokiem przez lewe okno, mogła stwierdzić że nic poruszającego się z rozsądną prędkością nie zdąży jej dosięgnąć zanim wyjdzie z lokalu i odejdzie w swoją stronę.
Jej błędem było zapomnienie o istnieniu debili.
Jej błędem było zapomnienie o istnieniu debili.
Żadne pojazdy poruszające się szybciej niż 10 km/h wg mnie nie powinny poruszać się po chodniku. To nie jest ich miejsce.
krzysiek19b78 napisał/a:
najgorsze dziadostwo jakie dało się wymyślić w dodatku kierowane przez ameby stanowi zagrożenie wszędzie na drodze na chodniku pewnie nawet na pastwisku
A uważają tak ułamki fizyczne których albo nje stac albo słabość organizmu im nie pozwala użytkować
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie