Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Hulajnogista
Sidyk • 2025-07-15, 23:09
PieknyMonster 2025-07-16, 11:49
Mogę sie założyć ze hulajnoga to kukirin 🤣
Zgłoś
Zbigniew_Pieczarka 2025-07-16, 12:08
phx84lbn napisał/a:

Skontrolować hulajnogę. Jeśli limit jest zdjęty to dosrać starym mandat kilka tysi i nagłośnić sprawę. Często jakieś gówniaki odblokowują sobie maszynki, wbije się taki komuś w samochód i później szukaj winnego.

Jeśli jesteś dorosłym "odpowiedzialnym" człowiekiem i decydujesz się na zakup takiego sprzętu to tym samym akceptujesz ryzyko związane z poruszaniem się tym tak jak w przypadku motocykli czy samochodów nie widzę sensu tego rozgrzebywać jeśli masz ochotę zap🤬lać i w końcu wbić się w auto czy w drzewo to czemu ktoś miałby Ci tego bronić ? Sam jestem posiadaczem nieco zmodyfikowanej hulajnogi i wiem z czym to się wiąże ale poruszam się nią głównie po lesie gdzie stwarzam zagrożenie tylko dla siebie (ewentualnie) zabranianie wszystkim używania tego jest jak zabranianie ludziom wychodzić na ulicę bo "mogliby" popełnić przestępstwo
Zgłoś
T... 2025-07-16, 13:00 1
Pięknie. Nienawidzę tego hulajnogowego ścierwa.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-07-16, 14:12
O k🤬a, miał kask.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
elim 2025-07-16, 20:13
Dobrze że miał kask z ochroną szczęki, ale to nie wszystko, trzeba ubrać jeszcze ochraniacze, wręcz takie jak na motocykl, a najlepiej zdrowy rozsądek który mówi że hulajnoga elektryczna z małymi kółkami to niebezpieczny pojazd.
Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2025-07-16, 22:44
ja p🤬le i te apele w artykule zeby pamietac zeby uwazać, i to tyle mozna dalej zap🤬lac
Zgłoś
panar3 2025-07-17, 15:04
JoSeed napisał/a:

Sęk w tym, że ona nie zap*dalała, jeździła w miarę wolno
Po prostu jest to bardzo niebezpieczny i trudny pojazd, złudnie pojmowany jako łatwa i przyjemna zabawka.

No dobrze już, dobrze. Po prostu 99,9% tych hulajnogistów mnie wk🤬ia.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-17, 15:06 1
panar3 napisał/a:

No dobrze już, dobrze. Po prostu 99,9% tych hulajnogistów mnie wk🤬ia.

Ależ łącze się z Tobą w bólu !
Zgłoś
zolwzowl Dzisiaj 3:49
Sam raz złamałem szczękę na hulajnodze elektrycznej, przeklęte pojazdy
Zgłoś