Typowy manewr hulajseksualisty.
Oni się chyba nigdy nie nauczą.
Niech sobie powiesi ten znak nad łóżkiem,być może szpitalnym-na którym pieszy idzie nie jedzie!Po takim upadku-wstał,ale:Może mieć pękniętą wątrobę,śledzionę.Krwawienie wewnętrzne,którego skutków jeszcze nie czuje.Znajomego na rowerze tak ktoś potrącił;wstał,wsiadł na rower,przyjechał do domu,położył się i we śnie zmarł!Obrażenia wewnętrzne!
No j🤬y debil, mógł se ten pusty łeb o krawężnik rozj🤬!
Jeszcze bym mu bombę wlepił
Zabić takiego c🤬ja to mało...

>>
Na początku byłem nawet neutralnie nastawiony do wprowadzenia tego syfu do miast ale obecnie jak widzę jakiegoś hulajseksualiste wp🤬lającego się na pałę na pasy lub robiącego slalom między ludźmi na chodniku to mu życzę rozj🤬ia mordy o najbliższy krawężnik.
to nie jest prędkość pieszego,
to nie jest prędkość rowerzysty,
to jest prędkość przygłupa bez kasku który w końcu dokona samoutylizacji ku uciesze tego świata
Bardzo k🤬ie dobrze. Jeszcze bym poprawił. Niech szmaciarz naprawia furę
Kierownik powinien wysiąść i mu jeszcze naj🤬 po tym pustym saganie.
elim
2023-11-24, 19:37
Koleś na hulajnodze powinien tutaj dostać mandaty, za przejazd po przejściu elektryczną hulajnogą oraz za wymuszenie pierwszeństwa na tym białym samochodzie, no i jeszcze zapłacić za naprawę samochodu.
Jeździłem hulajnoga ponad rok krzywy chodnik rozwalony dziura jeb gleba hulajnoga połamaną się złożyła dupa bolala przez dwa tygodnie... Oko rozj🤬e bo rogówka pękła tak zaj🤬em głowa przez parę min nietomny policja karetka wezwana tłum ludzi jak się ocknolem hulajnoga na plecy i sp🤬alac bo wyszłaby moja wina i mandat... 2 tyg w domu bo nie zdatny do pracy szkoda że nie byłem wtedy użytkownikiem sadistica bo zdjęcia by były i byłoby co oglądać hahaha j🤬 te hulajnogi to jest gówno... Dołączę jutro zdjęcie hulajnogi leży rozj🤬a jeszcze....
Pies go j🤬, p🤬lonego debila. I c🤬j!