Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JarQQ 2023-03-24, 13:52
Miszcz w swojej kategorii
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2023-03-24, 14:52
Flodzi chłopak. Ty to k🤬a masz gust no ja p🤬le.. Trzeba było wybrać Halmana ten to by cię dobrze w dupę wyj🤬 To taka moja sugestia 3maj się Flodzia :*

podpis użytkownika

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
ritu4l 2023-03-24, 16:16 1
4Lokalny2Chłopaczek0 napisał/a:

Flodzi chłopak. Ty to k🤬a masz gust no ja p🤬le.. Trzeba było wybrać Halmana ten to by cię dobrze w dupę wyj🤬 To taka moja sugestia 3maj się Flodzia :*

Weź ty się chłopcze delikatnie mówiąc schowaj z tym nickiem, avatarem a najbardziej z tymi zj🤬ymi stulejowymi komentarzami i wracaj lekcje odrabiać, chyba że cię tu wysrało bo już wiesz że nie zdasz do 6 klasy i trzeba cię będzie znosić aż do września

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Kiblodrzemek88 2023-03-24, 23:21
Techniczne bez rzutu też
Zgłoś
Policeman 2023-03-26, 1:36
HulaKula - czyli "pracujemy w korpo i nie mamy pomysłu na spotkanie działu z roboty". W sumie o każdej porze w c🤬j tam ukraińskich bananowych dzieci, piją driny, przewalają się po torach, ot... to miejsce budzi we mnie odrazę, ale pizzę mają smaczną
Zgłoś