Nasza "ulubiona" feministka Kazimiera Sz. jest po KUL-u. Namacalny dowód na to że z tej uczelni nic dobrego nie wychodzi.

Po c🤬jowych studiach nie będzie mniej c🤬jowo. Zaraz spadnie lawina nienawiści. Nice troll.

Pukpuk
Kto tam?
Świadkowie jechowy
Nie wierzę, jak boga kocham..
Kto tam?
Świadkowie jechowy
Nie wierzę, jak boga kocham..
@up chyba coś zj🤬eś...
-Puk, puk.
-Kto tam?
-Satanista.
-Nie wierzę.
-Jak Boga kocham!
-Puk, puk.
-Kto tam?
-Satanista.
-Nie wierzę.
-Jak Boga kocham!
podpis użytkownika
W jednym poście narzekam na coś, a w drugim to propaguje. Czyni mnie to osobą iście fałszywą, ale wolę określenie - 'cynik'.
Bardziej się jechowców boję niż szatana - oni są realni, nic nie zj🤬em wszystko zgodnie z przekonaniami ale dzięki za czujność
I co z tego że nie mam hajsu, skoro wiem czego Twoja kobieta potrzebuję, i będę Ci rogi przyprawiał. Scisły umyśle!
podpis użytkownika
Komentuję tylko będąc pod wpływem, a że tańczę już rzadko to i rzadko komentuję.
Stuku puku do mieszkania ateisty.
Kto tam?
Świadkowie jechowy
Nie wierzę
My właśnie w tej sprawie
Kto tam?
Świadkowie jechowy
Nie wierzę
My właśnie w tej sprawie
-Puk, puk.
-Kto tam?
-Sąsiadki
-Nie mam siatek
-Puk, puk.
-Kto tam?
-co kto tam?
-a co puk puk?
Skończyłem studia humanistyczne (filologia), mam pracę w zawodzie. Ale co o studiach może wiedzieć 18-letni Łukasz? Nieważne, jakie studia kończysz, lecz czy znajdziesz po nich pracę. Ktoś kto ma bliżej do gimby niż do ukończenia studiów może tego nie zrozumieć.
@up
No spoko, jeden na stu, któremu po tego typu studiach udało się coś osiągnąć. Tym bardziej należą Ci się gratulacje
No spoko, jeden na stu, któremu po tego typu studiach udało się coś osiągnąć. Tym bardziej należą Ci się gratulacje

@auguriusz
"Ale co o studiach może wiedzieć 18-letni Łukasz?"
No tak,bo nie mam starszych znajomych,internetu i mieszkam w domu bez okien.Nie trzeba kończyć studiów aby coś o nich wiedzieć,jeśli chodzi o humanistyczne to na pewno trudniej znaleźć dobrą pracę.
"Ale co o studiach może wiedzieć 18-letni Łukasz?"
No tak,bo nie mam starszych znajomych,internetu i mieszkam w domu bez okien.Nie trzeba kończyć studiów aby coś o nich wiedzieć,jeśli chodzi o humanistyczne to na pewno trudniej znaleźć dobrą pracę.