Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
m................0 2016-04-23, 12:23
Było minęło, get over it, ileż k🤬a można

sadistic.pl/tworzenie-zbroi-husarskich-vt394720.htm

sadistic.pl/krotki-kawalek-o-husarii-horytnica-skrzydla-chwaly-vt383738.htm

sadistic.pl/husarz-kontra-kirasjer-vt340253.htm

sadistic.pl/kiedys-polska-miala-dobra-bron-na-walke-z-islamem-vt338664.htm
Zgłoś
D................o 2016-04-23, 13:41
gówno mnie obchodzi husaria wojsko policja milicja polityka w dupie ich mam
Zgłoś
B................p 2016-04-23, 18:46 1
Dokonania hustarii:
-Dostanie wp🤬lu pod Batohem
-Dostanie wp🤬lu pod Moskwą (od rosyjskiego chłopstwa uzbrojonego w dzidy i pochodnie)
-Dostanie wp🤬lu pod Żółtymi Wodami
-Dostanie srogiej masakry pod Kłuszynem

Nie chce mi się wymieniać dalej, husaria to chyba najbardziej przereklamowana formacja wszech czasów.
Zgłoś
C................r 2016-04-23, 22:48 5
Za husarie piwo w ciemno, nie jak Ci malkontenci niezadowoleni z życia "bo husarii" za dużo. Niech będzie jeszcze więcej! Masz wzór jak bronić ojczyzny a nie p🤬lić w klawiaturę przed monitorem.
Zgłoś
Dymekx 2016-04-23, 23:12 6
@Black-Sheep Co nie? husaria to takie miękkie pały, każdy potrafi wielokrotnie liczniejszego wroga rozp🤬olić. Black, gdybyś pomyślał choć ociupinkę to by cie to nie zabiło. Najbardziej przereklamowana? możliwe, ale i najlepsza tego typu formacja, choć pewnie jebniesz tekstem "skoro najlepsza tego typu formacja czemu z kozakami przegrali". Husaria to nie cudotwórcy, husaria musiała mieć warunki do natarcia bo gdy ją atakowano to już była kiepa, to się właśnie zdarzyło pod Moskwą. Więc nie p🤬l, że chłopy powstrzymały husarię bo zrobiło to sprytne natarcie kozaków. Na ściemniasz i liczysz, że ktoś niezauważany. Na twoje wysublimowane gusta husaria jest zwyczajnie za cienka.
Zgłoś
U................a 2016-04-24, 2:32 1
Nie wiem czy wiecie ale husarzami mogli zostać jedynie homoseksualiści żydowskiego pochodzenia oddający się swojemu panu który musiał pochodzić z Moskwy. Tak to prawda takie były warunki przyjęcia w szeregi husarzy
Zgłoś
Hrodgar 2016-04-24, 19:01 3
UczeńEdypa napisał/a:

Nie wiem czy wiecie ale husarzami mogli zostać jedynie homoseksualiści żydowskiego pochodzenia oddający się swojemu panu który musiał pochodzić z Moskwy. Tak to prawda takie były warunki przyjęcia w szeregi husarzy

TO mówisz że od kiedy jesteś "husarzem"?

podpis użytkownika

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś