👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nawet sparaliżowane dzieci cieszą się życiem. Ot, sztuka adaptacji.
mandaryyynka napisał/a:
Nawet sparaliżowane dzieci cieszą się życiem. Ot, sztuka adaptacji.
heheszki się skończą jak bateryjka wysiądzie

Może to trochę sadystyczne, ale ja bym nie chciał nieuleczalnie chorego dziecka. Co taka osoba ma z życia? No kompletnie nic no może ktoś je kocha fakt ,ale ile można 24h/7 zajmować się kimś kto do końca życia się nie usamodzielni. Przecież aborcja jest legalna. A później ludzie maja pretensje ,że państwo za mało loży. Rozumiem jak ktoś się urodzi bez rąk albo nóg bo oni jeszcze nadrobią to tymi drugimi kończynach które maja.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie