Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Husky Bloodborne
S................n • 2019-03-05, 17:01
Trening

Zgłoś
Gymnorhinus 2019-03-05, 17:09 5
Ostatnio odpaliłem sobie DS3, to było moje trzecie podejscie i nie spodziewałem się, że gierka jest tak dobra. Zamierzam przejść od demon soulsów jak tylko skończę 3. I właśnie zastanawiam się nad bloodbornem, ale klimat trochę nie mój i konsole dla jednej gry kupować to trochę bez sensu
Chyba poczekam na rozwój emulatorka jakiegoś...

podpis użytkownika

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
~Angel 2019-03-05, 17:17 8

podpis użytkownika

Zgłoś
banerr 2019-03-05, 17:56 1
Jakie to słodkie jak krówka z Milanówka.
Zgłoś
mygyry 2019-03-05, 19:57 3
Wywiózłbym w p🤬du do lasu.
Zgłoś
shoe5maker 2019-03-05, 20:53 2
Ale mnie wk🤬iają takie psy.
Zgłoś
C................I 2019-03-06, 0:35 3
Husky to dobre psy, na smaluszek w sam raz. Mięsko też nie najgorsze.
Zgłoś
Rejti 2019-03-06, 2:20 2
Nie pomyliłeś stron? W c🤬ju tutaj mamy jakieś pchlarze i gry od tych co oberwali dwiema Atomówkami.
Zgłoś
Mom and Death 2019-03-06, 2:30 3
Gymnorhinus napisał/a:

Ostatnio odpaliłem sobie DS3, to było moje trzecie podejscie i nie spodziewałem się, że gierka jest tak dobra. Zamierzam przejść od demon soulsów jak tylko skończę 3. I właśnie zastanawiam się nad bloodbornem, ale klimat trochę nie mój i konsole dla jednej gry kupować to trochę bez sensu

No w c🤬j interesujące. Proszę, kontynuuj.

podpis użytkownika

Zgłoś
W................k 2019-03-06, 8:18 1
UP ja też z chęcią poczytam (mój pies też tak se robi)
Zgłoś
Khantor 2019-03-06, 12:50 1
K🤬a błagam, niech ktoś zrobi z tego przeróbkę z Crying Nigga. (Tak, mnie rączki up🤬lilo i nie mogę)
Zgłoś
Macias17 2019-03-06, 13:53 1
Gymnorhinus napisał/a:

...zastanawiam się nad bloodbornem, ale klimat trochę nie mój i konsole dla jednej gry kupować to trochę bez sensu

To sobie poczekasz

Zgłoś
emperorzbigniew 2019-03-06, 17:29 1
Trochę podobnie jak poniżej. Pewnie film tutaj znany, ale w ramach przypomnienia. Trochę klasyk.

podpis użytkownika

Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Zgłoś
StaryOgar 2019-03-07, 23:04 1
Gymnorhinus napisał/a:

Nie musisz zawsze możesz uruchomić ps now pierwsze 7 dni za darmo.
Zgłoś