👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostatnio odpaliłem sobie DS3, to było moje trzecie podejscie i nie spodziewałem się, że gierka jest tak dobra. Zamierzam przejść od demon soulsów jak tylko skończę 3. I właśnie zastanawiam się nad bloodbornem, ale klimat trochę nie mój i konsole dla jednej gry kupować to trochę bez sensu
Chyba poczekam na rozwój emulatorka jakiegoś...

Husky to dobre psy, na smaluszek w sam raz. Mięsko też nie najgorsze.
Gymnorhinus napisał/a:
...zastanawiam się nad bloodbornem, ale klimat trochę nie mój i konsole dla jednej gry kupować to trochę bez sensu
To sobie poczekasz

Trochę podobnie jak poniżej. Pewnie film tutaj znany, ale w ramach przypomnienia. Trochę klasyk.
Gymnorhinus napisał/a:
Ostatnio odpaliłem sobie DS3, to było moje trzecie podejscie i nie spodziewałem się, że gierka jest tak dobra. Zamierzam przejść od demon soulsów jak tylko skończę 3. I właśnie zastanawiam się nad bloodbornem, ale klimat trochę nie mój i konsole dla jednej gry kupować to trochę bez sensu
Nie musisz zawsze możesz uruchomić ps now pierwsze 7 dni za darmo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie