📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:11

Taa... Oszukali. Chyba idiotów którzy wierzą że to nie ustawka. Każdy kto kiedykolwiek bujał się na czymś takim dobrze wie że od razu idzie wyczuć czy jest lina przywiązana czy nie.
wuskai napisał/a:
Taa... Oszukali. Chyba idiotów którzy wierzą że to nie ustawka. Każdy kto kiedykolwiek bujał się na czymś takim dobrze wie że od razu idzie wyczuć czy jest lina przywiązana czy nie.
No chyba, że Mekambe to skończony bezmózg i półidiota, co jest wielce prawdopodobne.
Jako ciekawostkę tak z poza tematu powiem wam, że dzisiaj po południu jadąc samochodem widziałem chłopa co srał zaraz koło drogi. Krzaki miał tuż obok ale wolał na poboczu
Smertullos napisał/a:
Jako ciekawostkę tak z poza tematu powiem wam, że dzisiaj po południu jadąc samochodem widziałem chłopa co srał zaraz koło drogi. Krzaki miał tuż obok ale wolał na poboczu
Musisz częściej tamtędy jeździć

Smertullos napisał/a:
Możliwe że już kiedyś srał w krzakach i nie wspomina tego zbyt dobrze, może wtedy było to blisko plebanii.. tak wiele pytan
Dobry prank. Co prawda kumpel się utopił w tym szambie, ale za to śmiechu było co nie miara.
Geraldinio napisał/a:
Dobry prank. Co prawda kumpel się utopił w tym szambie, ale za to śmiechu było co nie miara
nawet jeśli fejk/ustawka, to zajebiste. xD
viking19 napisał/a:
nawet jeśli fejk/ustawka, to zajebiste. xD
Ci łowcy fejków trochę przypominają ECPU
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie