CrazyEdek napisał/a:
Tarzan j🤬y.
Tarzan wyj🤬y...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Czasami czuje ze ta nowa generacja to juz ostatnia. Wiem ze kazde starsze pokolenie tak gada ale autentycznie za moich czasow nie widzialem ulamka estrogennych niedojebow co dzisiaj.
U mnie w mieście też taka była nad torami kolejowymi, jakby wtedy były smartfony, kilka podobnych filmów by tu wpadło...
Maniecky napisał/a:
Czasami czuje ze ta nowa generacja to juz ostatnia. Wiem ze kazde starsze pokolenie tak gada ale autentycznie za moich czasow nie widzialem ulamka estrogennych niedojebow co dzisiaj.
Bo nie było kamerek w telefonie i trudno było nagrać.
na początku żal mi się go zrobiło, bo myślałem, że linka pękła, a potem zobaczyłem, że on się jednak puścił, p🤬da j🤬a. powinni go przysypać liśćmi i o nim zapomnieć
chceszczynie napisał/a:
na początku żal mi się go zrobiło, bo myślałem, że linka pękła, a potem zobaczyłem, że on się jednak puścił, p🤬da j🤬a. powinni go przysypać liśćmi i o nim zapomnieć
To był skok do wody. Nie widzisz tego bajora po łydkę?
Daję piwko, bo też się kiedyś tak robiło i nie rzadko lądowało ryjem na glebie - tylko telefonów z aparatem jeszcze nie było