Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
dziaraxx1 2012-08-25, 11:46
Taka karma ja z policjantem nie rozmawiałem już 15 lat chociaż ten ostatni to był mój teściu pojeb jakich mało , ale jak u mnie na rynku cyganów napierdlają to mi nie przeszkadza
Zgłoś
zajetynick 2012-08-25, 11:46 3
Lać ścierwo jak zasługuje, a najlepiej strzelać bo k🤬a wystarczy tej hodowli bydła w więzieniach, która nic nie daje, a tylko kupę kasy zabiera.
Zgłoś
Pilotn22 2012-08-25, 11:58 2
@Admor85

K🤬a, rozmawiamy tutaj o policji czy o ZOMO ze stanu wojennego?

Btw: Zgaduję, że Ty jako ówczesny 13-14 latek wszystko dokładnie zapamiętałeś i doświadczyłeś tego pałowania przez zomo
Zgłoś
NuclearBlast 2012-08-25, 12:01 9
Czuję w moczu ze autor skłamał ze swoim wiekiem a prawda jest taka że ma 12-13 lat i stara się pokazać swoją zajebistość by iść zapalić papieroska za blok a jak go policja spotka to ucieka w popłochu pod spudniczkę mamusi .
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-25, 12:12 9
i dotyka sie z kolegami pisiorami za tym blokiem
Zgłoś
dziaraxx1 2012-08-25, 12:28 3
magnez napisał/a:

i dotyka sie z kolegami pisiorami za tym blokiem

Wyrwałeś mi go tfu to z ust
Zgłoś
spoko_juzik 2012-08-25, 12:38
zmieniajać temat - zna ktoś tytuł piosenki i wykonawcę?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-25, 13:05
Dałem piwo za filmik ale co ta dziewica tu odp🤬la to jest szok. Druga wrzuta i już dubel za co oczywiście warn. Pewnie to na suchary pójdzie jak i reszta wstawek.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-25, 13:23 3
kto chce by ten c🤬j został zbanowany? albo zgłoszony na policje? niech tam krzyknie hwdp

to jest własnie skutek uboczny słuchania hip szajsu i rapu
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-25, 13:45 5
@up skutek złego wychowania i nie pilnowania gnoja jak jeszcze jest to możliwe. Od dobrej muzyki się odp🤬l. ( nie mówie tu o debilach robiących kawałki o jp na 100% i inne gangsta ścierwo)
Zgłoś
Anders Breivik 2012-08-25, 13:47 6
Co do opisu filmu part 2
Zresztą sam Rychu już od dawna nie jebie policji, a Tede jedynym co ci mógł zawinić to tym że cie wyśmiał za kupowanie pro elo gangsta raperskich ciuchów (pewnie od Ciepłej Strefy) za kasę od mamusi.
Do pieca z pseudo gangsterami którzy nigdy nie mieli kontaktu z Policją. Jasne, sprzedawanie kogoś gdy sam przez swoją głupotę wjebiesz się w kłopoty to kurewstwo, dzwonienie na psy gdy młodzież na ławce pije piwko też, ale na gdzie do k🤬y nędzy pójdziesz gdy jakiś margines cię okradnie lub pobije? Policja to stróże prawa, jakie by to prawo nie było i jakkolwiek by im to wychodziło.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-25, 14:19 4
Własnie dla takich chwil wybieram się do szkoły policyjnej w szczytnie pozdrawiam Was serdecznie !
Zgłoś
Galin 2012-08-25, 15:23
@Pilotn22

Tak, ja kiedyś dostałem bezpodstawny wp🤬l od policji, no wp🤬l to za dużo powiedziane, ale w dniu meczu przechodziłem za blisko stadionu (Nie jestem kibicem, nie miałem barw) i dostałem wybór, albo komenda albo ścieżka zdrowia. Jak dostałem pałą to 3 dni mnie nerka nap🤬lała. A miałem wtedy lat 14-15.

Nie mniej nie jestem wyznawcą jp. Policja to bardzo ważna i ODPOWIEDZIALNA służba społeczna. Bardzo chciałbym tam widzieć ludzi inteligentnych, a nie tych debili i chamów, z którymi niestety zazwyczaj mam do czynienia.

podpis użytkownika

Komentuję tylko będąc pod wpływem, a że tańczę już rzadko to i rzadko komentuję.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-25, 18:07 1
siedzialem cicho az do tego komentarza -

zajetynick napisał/a:

JP 100% - jestem pedałem na 100% Zawsze mnie śmieszą te bluzy, w których chodzą dresiarze 170wzrostu i 50kg żywej wagi

- to wlasnie nad takimi sie znecasz pajacu?? 170 cm na 50kg to Twoj szczyt osiagniec, zyciowy rekord w biciu pala, a bez munduru to po kanalach zap🤬lasz co?? Osama i tak Cie zajebie
Zgłoś
shaman01. 2012-08-25, 19:36 2
zwala pisze tu do polowy z was.potraficie ciagnac lacha np.smierci papieza,smierci 99politykow,cierpienia i bolu,a jak ktos obrazi policje,napisze hwdp to morale sie odzywa,beka.to jest sadistic.polowa z was to zaj....ana gimbaza.mnie naszczescie to trzy chu...je w bok ominelo.za stary na to jestem.pozdro dla tych kumatych z sadistica anie tych z rodzin pyt policyjnych,co wylaczaja komputer jak mama i tata wchodzi do pokoju.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie