Polish people say HWDP end fuck TEDE
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:14
Anders Breivik napisał/a:
słucha tylko rysia
Rysie są spoko, ale nigdy ich nie słuchałem. A co nagrywają?
@up zgadzam się z Tobą. Ale policja często nadużywa swojej władzy. Ostatnio zostałem zatrzymany za bojkę w klubie. Zawieźli mnie na wytrzeźwiałkę, chociaż pomimo tego, że miałem alkohol we krwi zachowywałem się i rozmawiałem z nimi normalnie (miałem 1,3 promila).
Dostałem wezwanie do sądu za pobicie lecz po paru tygodniach zarzuty zostały wycofane. Więc policja pomyślała, że nie mogą tego tak zostawić i przypili mi obrazę policjanta na służbie.
Podsumowując policja jest bardzo potrzebna i chyba ludzie ograniczeni myślą inaczej ale nadużywanie władzy w ich wykonaniu jest nagminne i zawsze kończy się bezkarnie.
P.S Wyrok jeszcze nie zapadł.
Dostałem wezwanie do sądu za pobicie lecz po paru tygodniach zarzuty zostały wycofane. Więc policja pomyślała, że nie mogą tego tak zostawić i przypili mi obrazę policjanta na służbie.
Podsumowując policja jest bardzo potrzebna i chyba ludzie ograniczeni myślą inaczej ale nadużywanie władzy w ich wykonaniu jest nagminne i zawsze kończy się bezkarnie.
P.S Wyrok jeszcze nie zapadł.
JP 100% - jestem pedałem na 100% Zawsze mnie śmieszą te bluzy, w których chodzą dresiarze 170wzrostu i 50kg żywej wagi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie