Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-08-26, 10:55
Pieski się obraziły i zaczęły szczekać.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-26, 11:00
Pilotn22 napisał/a:

Zdarzyło się komukolwiek z Was zostać aresztowanym bezpodstawnie przez policję? Uderzył Was kiedyś bezpodstawnie policjant? Nie? To drogie, j🤬e niedorozwinięte gimbusy, wsadźcie sobie te HWDP głęboko w dupę. Albo nie, dalej hejtujcie sobie w internecie, bo tylko tyle potraficie. Kozak w necie p🤬da w świecie, autorze.

PS: Uprzedzając dalsze wypowiedzi, że policja spisuje za nic: Mają prawo spisać każdego kogo im się zechce. Mało tego, to jest dla Twojego dobra gimbusie. Jeśli w tym okresie czasu w tej samej okolicy jakiś inny młodociany pojeb w stylowych dresach ukradnie babci torebkę, to Ty masz niepodważalne alibi i dowód, że nie jesteś złodziejem. Ale weź to teraz młodym i gniewnym wytłumacz.

Mędrzec

Alibi? lub zostaniesz podejrzanym bo już po spisaniu w bliskim okrasie czasu po w danej okolicy ktoś dokona napadu etc. a ty tam byłeś i możesz to byc ty a np na koncie masz odsiadke w ZK właśnie za napad i może to ty ? Policja stoi ponad prawem i nadużywa swoich praw aczkolwiek są też w tym fachu ludzie porządni, sam na takich trafiłem. Wielu z nich była gnębiona w szkole a teraz gnoi innych bo ma na sobie mundur. Nienawisc do nich jest uzasadniona i to nie tylko moda. Policja w wielu miejscach na świecie funkcjonuje nie tak jak powinna bo ludzie, którzy tam pracują są nieodpowiedni. Najlepszym przykładem z niedalekiej przeszłości jest ZOMO, w którzym pracowału wielu zwyrodnialców i bydlaków. Zdystansuj sie troche, zapoznaj bliżej z tematem i wtedy jeszcze z 3 razy przemyśl cała sprawe i jesli nie będzie ci głupio za to co napisałeś to znaczy, że jesteś po prostu idiota ze spranym łbem.
Zgłoś
krz2 2012-08-26, 11:14
Powiem wam, że od dawna mówię, iż każdy rekrut w policji, wojsku itp. powinien przejść solidne badania psychiatryczne! Przecież oni mają dbać o nasze bezpieczeństwo do cholery!
Zgłoś
xon123x 2012-08-26, 11:32
To jest szukanie h🤬ja do dupy bo zawsze można przegiąć z jednej strony i tylko ta jedna stronę pokazać jako zła a druga jako bardzo niewinna dobra. Ale to, że k🤬a policyjna drogówka szuka h🤬ja do dupy to inna bajka sk🤬iele jak na drodze Cie nie złapią to na kontroli zawsze się do czegoś dojebią i coś się na Ciebie znajdzie i j🤬y mandacik z taką wyższością wpisywany szmaty j🤬e nie wieżę że wszyscy wszystko mają dobrze nawet oni sk🤬ysyńskie sk🤬iele nie mają wszystkiego z przepisami na 100 % i szukają h🤬ja do dupy u innych to najbardziej wk🤬ia ta j🤬a bezradność i jakiś poj🤬y strach jak się ma wszystko dobrze i jedzie i widzi policyjny patrol lub policjantów stojących z lizaczkiem ! ! !
Zgłoś
koolowsky 2012-08-26, 11:51
ech.pały to c🤬je.przyp🤬alają się. spisać to może oni i mogą ale już przetrzepać bezpodstawnie to nie. musi być 'uzasadnione podejrzenie o popełnienie przestępstwa'. a jak idziesz sobie ulicą w kapturze na głowie albo nawet pijesz piwko w parku to jakie jest? naginają k🤬y prawo, znajdą wtedy gieta i jak się przyznasz to po ptakach.pamiętaj: jak coś u ciebie znajdą nigdy się nie przyznawaj, że to twoje i zawsze podważaj legalność przeszukania!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-26, 12:18
Pilotn22 napisał/a:

Zdarzyło się komukolwiek z Was zostać aresztowanym bezpodstawnie przez policję? Uderzył Was kiedyś bezpodstawnie policjant? Nie? To drogie, j🤬e niedorozwinięte gimbusy, wsadźcie sobie te HWDP głęboko w dupę. Albo nie, dalej hejtujcie sobie w internecie, bo tylko tyle potraficie. Kozak w necie p🤬da w świecie, autorze.

PS: Uprzedzając dalsze wypowiedzi, że policja spisuje za nic: Mają prawo spisać każdego kogo im się zechce. Mało tego, to jest dla Twojego dobra gimbusie. Jeśli w tym okresie czasu w tej samej okolicy jakiś inny młodociany pojeb w stylowych dresach ukradnie babci torebkę, to Ty masz niepodważalne alibi i dowód, że nie jesteś złodziejem. Ale weź to teraz młodym i gniewnym wytłumacz.

Hi hi , wrażenie, że część ludzi żyje w jakimś swoim wyimaginowanym świecie się potwierdza. Albo ewentualnie tatuś pracujący na krawężniku if you know what i mean :|

Daleko mi od pokrzykiwania jp i identyfikowania się z dzieciarnią słuchająca firmy, ale nie mam klapek na oczach i widzę duże upośledzenie i wynaturzenie które dotyka tą instytucję w naszym pięknym kraju, poczynając od krawężników, na wyższych funkcjonariuszach kończąc. Nie wspominając, że często jest ona używana jako narzędzie władzy.
Zgłoś
koolowsky 2012-08-26, 12:27
aa i jeszcze żądajcie robienia protokołu przeszukania ( google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4... ) to się k🤬y oduczą każdego trzepać bezpodstawnie. jak to jest, żę jak człowiek jest 'na zachodzie' i widzi mendy to się czuje bezpiecznie a w kraju czuje niepokój??!! j🤬 k🤬y z policji!
Zgłoś
qbak 2012-08-26, 12:35
0:40 na filmiku, o co chodzilo?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-26, 12:41
Jak moja mama zmarła w domu, mnie nie było, a ojciec był pod wpływem, więc "inteligełtni" polycjanci rozp🤬olili mi w drobny mak drzwi wejściowe od pokoju, tak jakbym sie tam czaił k🤬a z zakrwawioną siekierą, mimo ze mamuśka miała wylew. Jak przyszedłem, to odrazu się wydarłem co to k🤬a jest? To mi jeszcze ten sk🤬iel oświadczył, że "może Pan złożyć skargę, ale nie słyszałem jeszcze o przypadku, żeby ktoś wygrał"
Tak oto wraz z nagłą tragedią dostałem prezent w postaci straty na 500zł i chamstwa tej niebieskiej mendy.
Nie łażę jak debil z chwdp, ale szanuję tylko służby operacyjne i specjalne, typowe krawężniki i ta p🤬lona prokuratura, to z moich doświadczeń jest jedna wielka dysmózgia i to z przerostem mniemania o sobie.
Zgłoś
Kretmen 2012-08-26, 12:44
Fakt jest faktem, że beka z gimbusów HWDP lub JP jest niemiłosierna. Pewnie jednego z drugim przyczaiły psy jak pije piwo albo jara szluga, zawiozły do mamusi i już są wielcy JP.

Z drugiej jednak strony fakt jest faktem, że polska policja to największe sk🤬ysyństwo jakie można spotkać. Już nie będę podawał przykładów, bo takie znam tylko z życia kibica którym jestem, a znam podejście ludzie na tej stronie do prawdziwych kiboli. Czasami odnoszę wrażenie przy mniej poważnych sprawach, że to Ci młodzi p🤬leni karierowicze przyp🤬alają się o wszystko i wyp🤬olą ci mandat za wszystko za stary ZOMO-wiec przyjedzie, pouczy, każe się zawinąć i po sprawie.
Zgłoś
spoko_juzik 2012-08-26, 12:54 1
kool83 napisał/a:

aa i jeszcze żądajcie robienia protokołu przeszukania ( google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4... ) to się k🤬y oduczą każdego trzepać bezpodstawnie. jak to jest, żę jak człowiek jest 'na zachodzie' i widzi mendy to się czuje bezpiecznie a w kraju czuje niepokój??!! j🤬 k🤬y z policji!

DEBILU !!! to jest protokół kontroli tzw osobistej. Zażyczysz sobie coś takiego, to Cię uprzejmy funkcjonariusz rozzuje do majtek, wykonując kolejno przeszukanie osoby, potem jej odzieży (którz leży obok) i na końcu rzeczy osobistych (które leżą obok odzieży np plecak). Powodzenia...

Co za debil...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-26, 12:55
woccow123 napisał/a:

Ale tak samo jest z hejtem do czarnych. Nikt z szanownych rasistów sadisticowych nie zna a nawet nie spotkał murzyna na swojej drodze a pluje jadem aż do Afryki

dokładnie, mieszkam w UK i z czarnym mozna się lepiej dogadać niż z białym (co innego z c🤬tymi), no ale to zależy od człowieka, jeden będzie c🤬jem, a drugi nie
Zgłoś
koolowsky 2012-08-26, 12:58
@spoko_juzik

o żesz ty k🤬o.

serio?

edit: a na poważnie to nie raz mi te k🤬y policyjne BEZPODSTAWNIE w majty zaglądały, więc morde zamknij pało
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-26, 12:58
"Polish people say HWDP end fuck TEDE" Ty no k🤬a albo jestem p🤬lnięty albo nie widziałem ani jednej akcji w tym filmiku w której POLSKI POLICJANT katował by kogoś.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-26, 13:01
@Pilotn22
pewnie masz fajną posadę "polucjanta" i zarabiasz 2300 na rękę śmieciu + mundurówki + gratis anal u komendanta, rozumiem Twój tok rozumowania... dopuki nie zaszczypie mogą Cię ładować do woli.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie