👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2011-02-08, 17:08 ]
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.

Ktulu - ale jak zdefiniować "nadmiar emotikonek"?
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2011-02-08, 17:23 ]
więcej niż 3. A jeśli w poście nie ma żadnego wyrazu to jedna
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2011-02-08, 17:23 ]
więcej niż 3. A jeśli w poście nie ma żadnego wyrazu to jedna
Sz. P. Cthulhu
Wydaje mi się że powinno, być to jakoś dokładniej określone, np liczba emotikonek nie powinna przekraczać 10% wszystkich znaków.
Dlaczego mój poprzedni post nie został usunięty za niezgodność z tematem? Czy może wniósł on coś do tematu?
Czy te ostrzeżenia przepadają po jakimś czasie? Jeżeli tak to po jakim czasie mi się wyzeruje?
Czy to że dostałem 4 punkty wynika z proporcji do liczby emotikonek, (jeżeli tak tak, to od ile emotikonek to jeden punkt?), czy może to kwestia indywidualna?
Wydaje mi się że powinno, być to jakoś dokładniej określone, np liczba emotikonek nie powinna przekraczać 10% wszystkich znaków.
Dlaczego mój poprzedni post nie został usunięty za niezgodność z tematem? Czy może wniósł on coś do tematu?
Czy te ostrzeżenia przepadają po jakimś czasie? Jeżeli tak to po jakim czasie mi się wyzeruje?
Czy to że dostałem 4 punkty wynika z proporcji do liczby emotikonek, (jeżeli tak tak, to od ile emotikonek to jeden punkt?), czy może to kwestia indywidualna?
michalkow napisał/a:
Sz. P. Cthulhu
Czytałeś kiedyś regulamin?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie