Jak Ryga, to się dziwię, że policja nie p🤬lnęła tych głośników.
Bo nie mogą, aby nie doprowadzić do wrzenia.
Link: polskieradio.pl/399/7977/Artykul/3024565,W-Rydze-rozpoczal-sie-demonta...
Do moderacji - piszę z urządzenia mobilnego, gdzie nie mam możliwości podrywania linków
Czystki etniczne robione przez ż🤬dostwo nikomu nie przeszkadzają, nikt nie bojkotuje izraela. Wojny prowadzone przez USA są spoko bo amerykański żołnierz to zawodowiec i jedzie zabijać za kase, z własnej woli. Ale jak Rosyjskie wojsko(poborowe, przymusowe znaczy) jedzie na wojne to nagle cały naród jest winny, 100% rosjan xD
P🤬lenie że tam taka propaganda straszna(co jest faktem) a tego że na zachodzie jest jeszcze lepiej to nikt nie widzi.
Nie zrozumcie mnie źle, nie popieram żadnej wojny, ale to co tu sie odp🤬la to jest hipokryzja na poziomie ż🤬dów.
Warte odnotowania jednak jest że jakaś patusiarnia z tamtejszego TVP zaczęła śpiewać - zastępując głośnik...
Ale jak Rosyjskie wojsko(poborowe, przymusowe znaczy) jedzie na wojne to nagle cały naród jest winny, 100% rosjan
Bo kacapy to bydło. To najgorsze ścierwo - gw🤬cący, mordujący, rabujący stepowi barbarzyńcy.
W Buczy to nie putler biegał i mordował, a właśnie stwory pobrane z puli ludności kacaplandu.
Oczywiście upadlińcy mają wyraźną nadreprezentację neonazistów i duża część czci tego c🤬la banderę. Tylko jeżeli u ukrów jest dużo neonazistów, to u kacapów jest cała ich armia. Sam dugin, którego córeczka właśnie poszła się j🤬, jest członkiem czarnego zakonu ss...
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.

Jeszcze niedawno sraliście sie że ukry to małpy, że pułk azow, naziści i banderowcy(zresztą kto był na ukrainie ten wie) a teraz nagle sie okazuje że nazizmu tam nie ma xD pomijając że ukry to nawet nie jest naród.
Czystki etniczne robione przez ż🤬dostwo nikomu nie przeszkadzają, nikt nie bojkotuje izraela. Wojny prowadzone przez USA są spoko bo amerykański żołnierz to zawodowiec i jedzie zabijać za kase, z własnej woli. Ale jak Rosyjskie wojsko(poborowe, przymusowe znaczy) jedzie na wojne to nagle cały naród jest winny, 100% rosjan xD
P🤬lenie że tam taka propaganda straszna(co jest faktem) a tego że na zachodzie jest jeszcze lepiej to nikt nie widzi.
Nie zrozumcie mnie źle, nie popieram żadnej wojny, ale to co tu sie odp🤬la to jest hipokryzja na poziomie ż🤬dów.
Skończ to prawackie p🤬lenie

Ciekawi mnie jedno, czy te k🤬y z rosyjskiej propagandowej telewizji zmieniły retorykę, kiedy jedną dz🤬ke wysadzili w powietrze? Dotarło do nich że ich p🤬lenie o dezanyfikacji Ukrainy może przynieść ciekawe skutki? Mam wrażenie że gryzą się k🤬y w język.
pl.wikipedia.org/wiki/Prowokacja_gliwicka
Dobrze zrobił, powinien dostać nagrodę.
A dostanie kulkę w łeb i świat o tym się nawet nie dowie - ot głupek pospolity, bo o samym filmiku jutro zaponę. Oczywiście zanim zaczniecie po mnie jechać jak po kacapskim śmieciu, to spróbujcie napisać dlaczego się mylę