podpis użytkownika
Bo pić to trzeba umieć!Ciekawi mnie jedno, czy te k🤬y z rosyjskiej propagandowej telewizji zmieniły retorykę, kiedy jedną dz🤬ke wysadzili w powietrze? Dotarło do nich że ich p🤬lenie o dezanyfikacji Ukrainy może przynieść ciekawe skutki? Mam wrażenie że gryzą się k🤬y w język.
.Proszki zabyłes...
Ciekawi mnie jedno, czy te k***y z rosyjskiej propagandowej telewizji zmieniły retorykę, kiedy jedną dz**ke wysadzili w powietrze? Dotarło do nich że ich pie**olenie o dezanyfikacji Ukrainy może przynieść ciekawe skutki? Mam wrażenie że gryzą się k***y w język.
Mój drogi, ich propaganda właśnie dostała na tacy męczenniczkę za sprawę

Ciekawi mnie jedno, czy te k🤬y z rosyjskiej propagandowej telewizji zmieniły retorykę, kiedy jedną dz🤬ke wysadzili w powietrze? Dotarło do nich że ich p🤬lenie o dezanyfikacji Ukrainy może przynieść ciekawe skutki? Mam wrażenie że gryzą się k🤬y w język.
Ni c🤬ja.
Mój drogi, ich propaganda właśnie dostała na tacy męczenniczkę za sprawę
Tym bardziej męczęnniczkę, im bardziej sami w tym maczali łapy.
Baba niby zginęła na autostradzie, a na zdjęciach piesi, betonowe słupy przy jezdni, zabudowania...
...ojciec w ostatniej chwili nie wsiadł do własnego samochodu (bardzo interesujące może być co/kto go do tego przekonało)
...w trumnie lalka jak malowana mimo, że przed chwilą miała się cała usmażyć
...nawet Ukraińcom średnio na rękę byłby ten trup
co za przypadek...