Nowy zespół Figa z Braci Figo Fagot, dr Yry, El Dupy i chłopków z Cremaster.
Tekst w opisie pod filmikiem na YT
r................0
2014-06-12, 22:14
Więc jednak polska reprezentacja jedzie na mundial? Mam tylko nadzieję, że bilety kupili legalnie, a nie od koników.
nie ma satyry bez Doktora Yry
Fake, cebuli nie spakowali
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Sandały, skarpety i to darcie japy, to idealne połączenie.
Nic nie idzie zrozumieć. Hymn po c🤬ju, nikt nie nauczy się nawet tekstu. No bo jak?
2xup wyjazd stad jesli musisz gwiazdowac przeklenstwa to nie srejk.
p.s co mama sprawdza gdzie zagladasz i pozniej masz kare za bluzgi?
O................G
2014-06-13, 12:41
Marzy Mi sie normalnie drużyna piłkarska z której mogłym być dumny, wiedząc, ze mamy jakąś siłe, przebicie, a tu dupa Polska drużyna jest obiektem kpin i żartów, tak samo jak piłkarzyki z Mojego miasta Lubina. Zagłębie Lubin, spada non stop w doł a piłkarze dalej dostaja po 60 tysiecy jak nie wiecej miesiecznie za to, że ja musze yebać jak głupi po ziemią za nie cale 3.
Pseudomuzyka dla pseudoyntelygentów. Treść c🤬jowa, muzycznie dno, nawet jeżeli ktoś twierdzi, że to w sumie tylko zwała, nie zmieni to faktu, że jest to zwyczajne gówno. Muzyka dla studenciaków do amareny chyba. Albo na juwenalia do kiełbasy.
Gowku napisał/a:
Je****ie na dubstepy i inne stepy, a takiego g****a słuchacie.
hmm może to przez to, że nigdzie w nucie nie słychać wiertarki i bicia młotkiem o wannę
necrofallus napisał/a:
Pseudomuzyka dla pseudoyntelygentów. Treść c🤬jowa, muzycznie dno, nawet jeżeli ktoś twierdzi, że to w sumie tylko zwała, nie zmieni to faktu, że jest to zwyczajne gówno. Muzyka dla studenciaków do amareny chyba. Albo na juwenalia do kiełbasy.
kolega to chyba z tych co wszędzie beethovena i chopina widzą
M................h
2014-06-13, 15:28
to po Polsku jest 'darte' 'spiewane' ?
r................r
2014-06-13, 16:35
Jestem tolerancyjny dla różnej muzyki, ale dla takiego gówna to Chopin by wolał być głuchy od urodzenia.
czy to oni są niedoj🤬i czy to tylko ja ni c🤬ja nie rozumiem ani słowa z tego bełkotu ?
s................a
2014-06-16, 18:46
po co nam hymn jak nie bierzemy udziału w mundialu?