Teraz będzie wysyp filmów z wczorajszej gali, ale to wykonanie chyba jak najbardziej nadaje się na ten portal.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-09-19, 11:00
konto usunięte
2010-09-19, 11:15
konto usunięte
2010-09-19, 11:21
mina grubaska z 0,58 sekundy bezcenna chyba mu zal tego gościa co śpiewa
konto usunięte
2010-09-19, 11:49
Mateusz Krautwurst wykonawca tegoż gniota, powinien chyba pozostać przy studiach tylko na wydziale jazzu, zapominając o muzyce rozrywkowej. Po tym ,,cudownym'' występie może mieć problem z zaliczeniem. Chłopak powinien z Edzią Górniak stworzyć duet.
konto usunięte
2010-09-19, 12:37
śpiewać każdy może troche lepiej lub troche gorzej
@emerica666 jak to oglądałem odrazu mi się miszcz Frank Drebin przed oczami pojawił ...
konto usunięte
2010-09-19, 13:43
To był element ogólnokrajowej strategii niszczącej psychikę zawodnika, a poza tym kto do cholery jasnej bierze wokalistę jazzowego który ma zadatki na pedalskiego "gwiazdusia" żeby śpiewał hymn?!
- Lukas - napisał/a:
@emerica666 jak to oglądałem odrazu mi się miszcz Frank Drebin przed oczami pojawił ...
dokładnie to samo skojarzenie miałem, tylko że Drebin zrobił to lepiej ...
W przeciwieństwie do większości ciermięg na tym ringu Butterbean wyszedł do niezłego kawałka Lynyrdów to co musieli zrobić organizatorzy? Wyrównać poziom do gównianego rapu, czy braciszka Pudziana.
konto usunięte
2010-09-19, 18:00
@up gówniany? kogo masz na myśli? bo chyba nie "Pokój z Widokiem na Wojnę"...
A wystarczyło żeby facet sobie trzymał kartkę przed twarzą i darł się swoje....
Najgorsze, że chyba tekstu zapomniał, no i brak podkładu muzycznego.