👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja tu widzę standardowego, sadolowego napinacza- co to nie ja, łaska najwyżej 2/10, bla bla. A w realu dotknie go nawet w gaciach i ooopppsss...
Ps.
Jak ktoś napisze nie mierz wszystkich swoją miarą to sam jest standardowym sadolowym napinaczem.
Ps.
Jak ktoś napisze nie mierz wszystkich swoją miarą to sam jest standardowym sadolowym napinaczem.

Lares86 napisał/a:
Dla bardziej zzawansowanych ocieraczy istnieje jeszcze wyższy stopień specjalizacji: Mokre Otarcie Na Gołe Ciało
Ale o tym innym razem.
Dziękuje za ten jakże pouczający wykład. Ale mam kilka pytań.
Jakie techniki wytrysku stosujesz? Poscisz przed tym by szybcjej dojść.
Mam pytanie miałes przypadek otarcia się o transa? Jak podchodzicie do tych sprawa, to znaczy baby ale z k🤬sem. Czy masz potem kaca jak otarłes sie o laske a potem okazało sie ze to transformer?

@poligon6
O czym ty do niego piszesz, jak on tylko wkleił pastę o ocieraczu
O czym ty do niego piszesz, jak on tylko wkleił pastę o ocieraczu

up no właśnie, dawno temu czytałem ta pastę, a ostatnio sobie o niej przypomniałem i nie mogłem znaleźć.
dawaj następne odcinki pasty o ocieraczu!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie