👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak chce karierę robić to mógł chociaż kalkulatorem nie kręcić...
Necro daje rade... najlepsze że ten kawek to przeróbka
LL Cool J'a "I need love"
Co on tam ma w pudełku w 2:40 min???
LL Cool J'a "I need love"
Co on tam ma w pudełku w 2:40 min???

Viva Necro!
jakbyś chciał wiedzieć to w undergroundzie zrobił swoje, Necro to mój idol, słucham go i jego teksty nie mówią tylko o ćpaniu. Dziękuję, dobranoc. HORRORCORE!
wssp napisał/a:
Jak chce karierę robić to mógł chociaż kalkulatorem nie kręcić...
jakbyś chciał wiedzieć to w undergroundzie zrobił swoje, Necro to mój idol, słucham go i jego teksty nie mówią tylko o ćpaniu. Dziękuję, dobranoc. HORRORCORE!

croohy napisał/a:
Viva Necro!
Po pierwsze "chciała", jak zauważył już z resztą rotttt. Po drugie, co ja Ci na to poradzę, że Twój idol kręci kalkulatorem? A powiedziałam, że jego teksty są tylko o ćpaniu? Argumenty nie na temat, chyba masz mentalność mohera, który stoi pod kościołem i wygraża parasolką w stronę złych niewiernych

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie