CbK
2022-07-29, 14:20
Więcej policjantów zajęło się psem, niz wyprowadzaną osobą. Genialna organizacja.
Czy mi się zdaje czy na końcu filmiku leci polski akcent HWDP??
Przecież ten pies nie był w ogóle agresywny. Skacze radośnie, merda ogonem, bez warczenia, bez opuszczonych uszu. Chciał się pobawić z innymi psami. Inna sprawa, że każdy ma prawo przestraszyć się bawiącego się psa, dlatego powinien być na smyczy, lub w kagańcu i żadnego problemu by nie było.
Saw
2022-07-29, 20:50
Policyjna grupa szybkiego reagowania w rurkach i białych bucikach, tego jeszcze nie widziałem.
T.G.S. napisał/a:
jesteś z🤬bem, podstawowa ocena sytuacji sie kłania
tu nie chodzi o byle psa rzucającego się z byle powodu, akurat zareagował prawidłowo - bez wahania zareagował na agresję wobec swojego opiekuna
psy takie sa, takie maja być, tak ich natur a a nawet rola
ale oczywiście taki z🤬b jak ty myśli że zabłyśnie bo pojedzie po kwejkach, jak nie wiesz o czym piszesz to sobie daruj
¿¿ Co to znaczy "pojedzie po kwejkach" ??
Saw napisał/a:
Policyjna grupa szybkiego reagowania w rurkach i białych bucikach, tego jeszcze nie widziałem.
Był kiedyś na sadolu jakiś filmik z zamieszek w Holandii (jeśli dobrze pamiętam), takie samo pedalstwo w rajtuzach.
"Grupa szturmowa" w leginsach?
to już bojówek nie używają? Jeszcze chwila i w kieckach z jeziora łabędziego będą szturmować.
Wtedy to kryminały będą się pokładać na glebie.Ale ze śmiechu.