👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Up
Bo trzeba być pojebem żeby robić sobie tunel w uchu.
Niech sobie robi ze swoim ciałem co chce. Nawet może sobie zrobić dodatkowy tunel w dupie. Ja mam prawo to hejtować, wyśmiewać i piętnować.
Bo trzeba być pojebem żeby robić sobie tunel w uchu.
Niech sobie robi ze swoim ciałem co chce. Nawet może sobie zrobić dodatkowy tunel w dupie. Ja mam prawo to hejtować, wyśmiewać i piętnować.

Marian Pudzianowski napisał/a:
Kompleksy to miała co najwyżej osoba, która tę kłódkę założyła. Widać bardzo go boli to, że ktoś wygląda inaczej i musi odreagować. Smutni ludzie.
Nom... podobne kompleksy mają ludzie którzy tępią pedałów (bo są inni i ich to boli:))... ja bym to nazwał walką z postępującym konformizmem społeczeństwa (każdy myśli że jest inny... a tak na prawdę takich oryginalnych ludzi jak on jest miliony np. ludzi z tunelami... więc nie widzę tu niczego odkrywczego)...

HAHAHAHHA, frajerzy z tunelami się spinają w komentarzach. piękne.

Idę o zakład, że to pic*
*pic- to taki fake tylko starosłowiański
*pic- to taki fake tylko starosłowiański
najsmutniejsze jest to, że dziewczyna mogła zrobić sobie tunel x lat temu zanim stało się to modne, a i tak teraz zostanie wrzucona do jednego wora z tymi, którzy ślepo podążają za modą

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie