a jakby zamiast kłódki jakąś petarde tam zainstalować jak śpi i odpalić ??
,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson

podpis użytkownika

,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
Dobrze mu tak. Zachciało się leczyć kompleksy i desperacko zwracać na siebie uwagę poprzez udziwnianie siebie, to niech ma. Ja bym to zmodyfikował. Do kłódki przywiązana smycz, a do smyczy pies. I rzucasz mu kawał mięsa jak najdalej
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

@Adolf Sk🤬olix
to nie "brudas"
i sam jestes h🤬ju gupi k🤬a brudas.
odezwal sie pewnie ten co slucha "muzyki" robiona pokretelkami z radia.
to nie "brudas"
i sam jestes h🤬ju gupi k🤬a brudas.
odezwal sie pewnie ten co slucha "muzyki" robiona pokretelkami z radia.
moj kumpel ma brata ktory zrobil sobie tunel w uchu
jak chce go wk🤬ic to zaklada mu klodke i chowa kluczyk
a pozatym to mozna cos wiekszego zajebac
jak chce go wk🤬ic to zaklada mu klodke i chowa kluczyk

a pozatym to mozna cos wiekszego zajebac

Hehehe dobre
ja to czasem do takich ludzi lubię mówić, że jeszcze powinni zagospodarować dziurę w dupie

Powinien ją wrzucić do wanny przymocować łańcuchem pusty łeb do dna wanny i odkręcić wodę i bym by jigsaw made in home, albo się utopi, albo urwie ucho.

kiedyś były inne drogi selekcji naturalnej
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Kompleksy to miała co najwyżej osoba, która tę kłódkę założyła. Widać bardzo go boli to, że ktoś wygląda inaczej i musi odreagować. Smutni ludzie.
podpis użytkownika

Ja jebię, jacy wy jesteście dziwni (żeby nie powiedzieć ostrzej), to że komuś się podoba tunel we własnym uchu znaczy tylko tyle, że podoba mu się tunel we WŁASNYM uchu. Czy w tym waszym gimnazjum nikt wam nigdy nie wytłumaczył co to jest gust? W tym kraju pojebów nie można nawet sobie kolczyka zrobić, żeby nie zostać oskarżonym o bycie pojebem. A że kogoś kręci sranie pomarańczami to już jest ok?
@Shaggy93 a co jakby tobie wsadzić petardę w dupę jak śpisz i się oddalić? Wrzuć foty z tego zdarzenia. Cmok :*
@Shaggy93 a co jakby tobie wsadzić petardę w dupę jak śpisz i się oddalić? Wrzuć foty z tego zdarzenia. Cmok :*