👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

podpis użytkownika

To smutne, że uciekając od PO jedyna alternatywa dla głupich mas jest PiS. Wprawdzie nie ma na polskiej scenie politycznej żadnej ambitnej partii, no ale dwa razy wchodzić do tego samego szamba, no proszę Was...
PISiory- ktoś kto za nimi głosuje to normalny nie jest... a POmidory też nie lepsze ale wole już mniejsze zło niż żeby ten kartofel znów premierem był... Najlepszy byłby Palikot on przynajmniej z dildem po sejmie ganiał, a tak na serio to byłby najlepszy bo on nie pcha sie do władzy dla kasy... jak reszte cybałów bo on jest kasiasty
JamalBG napisał/a:
A myślałem że jesteś inteligentnym człowiekiem. Widocznie, moderator, nie zawsze = inteligencja.

JamalBG napisał/a:
Może ich pomysłem na poszerzenie zasobów skarbu państwa, było wprowadzenie nowelizacji do ustawy hazardowej, co? Żałosne...

Nie rozumiem czemu wszyscy piszą tylko o tych partiach, są jeszcze inne to wyboru. Ja mam zamiar zagłosować www.wksejm2011.pl. i mam problem z głowy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie