Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
I rym cym cym :D
Jad Kiełbasiany • 2011-09-25, 23:22
Po raz pierwszy te ryje z PO poprawiły mi humor ;D !

podpis użytkownika

Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i c🤬j!
Zgłoś
~Angel 2011-09-25, 23:28 48
Aniołki Kaczyńskiego - prawdziwe twarze

podpis użytkownika

Zgłoś
Jad Kiełbasiany 2011-09-25, 23:30 9
angel napisał/a:

Aniołki Kaczyńskiego - prawdziwe twarze

To niestety nie jest już tak zabawne ;'(

podpis użytkownika

Zgłoś
Magik2501 2011-09-26, 0:44 11
@angel - jak jest szydera z Platfusów to musi być natychmiast riposta na Kaczora, nie? Ale jak odwrotnie, są jaja z PiSuarów i ktoś w temacie wrzuci coś o Tusku to zaraz lament i jęki, że pisowiec, że zwolennik kaczora i w ogóle bana mu.

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
Jad Kiełbasiany 2011-09-26, 0:53 13
Magik2501 napisał/a:

@angel - jak jest szydera z Platfusów to musi być natychmiast riposta na Kaczora, nie? Ale jak odwrotnie, są jaja z PiSuarów i ktoś w temacie wrzuci coś o Tusku to zaraz lament i jęki, że pisowiec, że zwolennik kaczora i w ogóle bana mu.

Pewnie PełO przekupiło moderatorów Sadistica, by Ci szerzyli politykę nienawiści !!!!!

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-26, 1:21 2
Jeśli o PO, to co tam Kwaśniewski robi?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-26, 1:25 1
To jest logika typu 'Kto nie z nami ten przeciw nam'
Zgłoś
Jad Kiełbasiany 2011-09-26, 1:28
@Calasty... z niego się nie śmiałem !

podpis użytkownika

Zgłoś
emde 2011-09-26, 7:59 1
PO czy PiS czy c🤬j wie kto i tak mają was wszystkich w dupie no chyba że zbliżają się wybory wtedy ważne żebyś oddał na nas swój głos i spieprzaj dziadu. A wy dalej się kłóćcie kto za PiS kto za PO.
Zgłoś
~tip.top 2011-09-26, 8:04 15
Piotr Nołbadi napisał/a:

Pewnie PełO przekupiło moderatorów Sadistica, by Ci szerzyli politykę nienawiści !!!!!

ooo wypraszam sobie... my działamy na zlecenie ruskich.

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-26, 8:11 1
d(-_-)b~ napisał/a:

my działamy na zlecenie ruskich

A ja myślałem, że to Czeczeńce.
Zgłoś
zonk 2011-09-26, 8:57 6
Aż wzięło mnie na taką refleksję. To że rządzi PO to jest wina tylko i wyłącznie pisuarów. To przez nich ludzie głosowali na PO żeby oni nie dorwali się do władzy.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-26, 10:21 3
Magik2501 napisał/a:

Biedny pisiorek

@up
Święta racja, a teraz, śmiecie pewnie dojdą do władzy, bo dawni zwolennicy PO, będą głosowali na Palikota i SLD. Na samą myśl, że będą rządzić ludzie pokroju Ziobry, Hoffmana, Macierewicza i Kaczyńskiego, ciarki mnie przechodzą :/ Armagedon jest blisko...
Zgłoś
Jad Kiełbasiany 2011-09-26, 12:47 10
Zdaję sobie sprawę, że większości tutaj wyj🤬e jest kto dojdzie do władzy, bo woli sobie żyć swoim przyziemnym życiem, nie znając za krzty tego co tak naprawdę dzieje się na tym poj🤬ym świecie. Jeszcze jakiś czas temu miałem podobne podejście, sam nawet głosowałem na PO, bo zrażony byłem postacią kartofla, ale nic dziwnego, gdy w chacie leci włączone WSI24 non stop, gdzie dzień w dzień nap🤬la się na kaczora jaki to poj🤬y on nie jest. Wystarczyło zweryfikować informacje na temat członków platformy, by przejrzeć na oczy co jest grane. K🤬a mać, można być idiotą, ale nie ignorantem... Radziłbym poszperać w necie co poniektórym osobom, by sprawdzili czego dokonał rząd POjebów, a czego nie dokonał.

A oto działania waszego kochanego rządu POjebów w ostatnim czasie :

- wprowadzenie w życie ustawy o GMO ( radzę poczytać o skutkach zdrowotnych oraz jak odbije się to na polskiej gospodarce)

- ograniczenie dostępu do informacji publicznej

- odsprzedanie większej części koncesji na wydobycie gazu łupkowego w Polsce

- sprzedaż Stoczni Gdańskiej za grosze

- zadłużenie kraju na ponad 800mld

- Cenzura w mediach i internecie

- Patologiczna nagonka medialna na opozycje

- Sprzedaż Emitel'u - wiodącego operatora naziemnej infrastruktury radiowo-telewizyjnej w Polsce.

O wiele wiele więcej jest tego gówna z ich strony, ale nieee... Wy wolicie głosować na PO, by nie wygrał PIS. Myślenie k🤬a godne podziwu. Prawda jest taka, że Kaczyński c🤬ja zrobi dla kraju, ale jest o stokroć bezpieczniejszy dla jego interesów niż rząd j🤬ych platformersów.

d(-_-)b~ napisał/a:

ooo wypraszam sobie... my działamy na zlecenie ruskich.

Peło... ruskie, jeden c🤬j !

podpis użytkownika

Zgłoś
~tip.top 2011-09-26, 12:50 2
peło, sld, pis, ruskie, jeden c🤬j

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie