👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
angel napisał/a:
Aniołki Kaczyńskiego - prawdziwe twarze
To niestety nie jest już tak zabawne ;'(
@angel - jak jest szydera z Platfusów to musi być natychmiast riposta na Kaczora, nie? Ale jak odwrotnie, są jaja z PiSuarów i ktoś w temacie wrzuci coś o Tusku to zaraz lament i jęki, że pisowiec, że zwolennik kaczora i w ogóle bana mu.
Piotr Nołbadi napisał/a:
Pewnie PełO przekupiło moderatorów Sadistica, by Ci szerzyli politykę nienawiści !!!!!
ooo wypraszam sobie... my działamy na zlecenie ruskich.

d(-_-)b~ napisał/a:
my działamy na zlecenie ruskich
A ja myślałem, że to Czeczeńce.

Aż wzięło mnie na taką refleksję. To że rządzi PO to jest wina tylko i wyłącznie pisuarów. To przez nich ludzie głosowali na PO żeby oni nie dorwali się do władzy.

Magik2501 napisał/a:
@angel - jak jest szydera z Platfusów to musi być natychmiast riposta na Kaczora, nie? Ale jak odwrotnie, są jaja z PiSuarów i ktoś w temacie wrzuci coś o Tusku to zaraz lament i jęki, że pisowiec, że zwolennik kaczora i w ogóle bana mu.
Biedny pisiorek

@up
Święta racja, a teraz, śmiecie pewnie dojdą do władzy, bo dawni zwolennicy PO, będą głosowali na Palikota i SLD. Na samą myśl, że będą rządzić ludzie pokroju Ziobry, Hoffmana, Macierewicza i Kaczyńskiego, ciarki mnie przechodzą :/ Armagedon jest blisko...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie