📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

to może i ja wyrażę moje zdanie co do tego pająka i tego tematu w ogóle
o to co o tym sądzę:
(tak, mnie nie urzekła ta fotka, co nie znaczy że nie mogła urzec innych, którzy też mogą się w tej sprawie wypowiedzieć bo od tego jest forum bla, bla bla, blablabla)
o to co o tym sądzę:
(tak, mnie nie urzekła ta fotka, co nie znaczy że nie mogła urzec innych, którzy też mogą się w tej sprawie wypowiedzieć bo od tego jest forum bla, bla bla, blablabla)

Byczarz napisał/a:
Jak założę sobie forum, i będę tam adminem/modem to mi też poliżesz dupe? ; *
Gdzies mam kim ona jest na tym forum. W wypowiedzi, ktora napisala zgadzam sie w 100% i tyle. Chyba Ci sie cos pomylilo.

Szysza , spójrz od kiedy mam to konto , na samego sadola wchodziłem jeszcze wcześniej i uwierz kiedy nie było takich użytkowników którzy poczuli że sadistic jest "trendi" czy jakiś inny bzdet to tu było spokojnie a humor był czarny i śmieszny więc zamiast narzekać wrzuć coś lepszego , wtedy padnę na kolana i powiem "tak racja jest po Twej stronie". a dopóki narzekasz to jesteś głupim forum flamerem i spammerem.

jak masz to tak w dupie to nie pisz i wszyscy będa szczęśliwi , Ty że się nie wysilisz a reszta że nie będzie miała się z kim kłócić.
ps. nadal zachowujesz się jak napinacz/flamer
ps. nadal zachowujesz się jak napinacz/flamer

Linekk napisał/a:
... to jest brokacik.
brokacik też jest słit, zapomniałem o tym wspomnieć, teraz nie ma wątpliwości

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie