📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu

tylko Ci co się najbardziej srają że coś im nie pasuje mają tak sadystyczne tematy na swoim koncie że aż żal was czytać

Ano. Taka juz natura tego narodu, ze narzekac uwielbiaja. Zluzuj poslady, przeca nikt tu Ci nie jezdzi. Ot, ktos wyrazil swoja opinie.
A odnosnie do tworzenia forum, jak wyzej. Ja tu jeno sobie ogladam. To i jak widze cus nieadekwatnego, badz nienadajacego sie tu, wole o tym powiedziec. Ludzie nic nie mowili, na poczatkowe wstawki typu:"slodkiebobopijewodezweza" to i teraz jest tego nasyp.
Raz jeszcze - chillout. Napij sie piwa, czy cus i daj sobie siana.
A odnosnie do tworzenia forum, jak wyzej. Ja tu jeno sobie ogladam. To i jak widze cus nieadekwatnego, badz nienadajacego sie tu, wole o tym powiedziec. Ludzie nic nie mowili, na poczatkowe wstawki typu:"slodkiebobopijewodezweza" to i teraz jest tego nasyp.
Raz jeszcze - chillout. Napij sie piwa, czy cus i daj sobie siana.

kurcze jeszcze trochę to popadnę w konsternację
to źle to dobrze..
każdy niech ogląda to co mu się podoba, nie na każdym zdjęciu/obrazie muszą być flaki i słoik w pupie..
i uspokajając co niektórych nie pisze postów i nie istnieję tu tylko "po znajomości" z Centem
więc spokojnie. Wy też macie szansę wstawić tu coś swojego
A że jestem początkująca na tym forum to jakby nie było też mam prawa do błędów.

każdy niech ogląda to co mu się podoba, nie na każdym zdjęciu/obrazie muszą być flaki i słoik w pupie..
i uspokajając co niektórych nie pisze postów i nie istnieję tu tylko "po znajomości" z Centem

A że jestem początkująca na tym forum to jakby nie było też mam prawa do błędów.

tonieja napisał/a:

jeszcze kilka postow i moze doczekam chwili gdy Esne, dostanie bana za

w innej formie w innym miejscu i przy akompaniamencie Admina ta rozmowa mialaby sens bo i sam w pewnym stopniu popieram kaloryferowoaexalvene roszczenia
co do pajaka coz z lekko zsadystyczonym humorem usmiercmy go

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie