Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
konto usunięte 2009-09-25, 18:33
zapomniałaś o 1 punkcie
Zgłoś
konto usunięte 2009-09-25, 18:40
Wszystko te Czarne oczy.
Zgłoś
konto usunięte 2009-09-25, 19:43
mi się wyświetla tylko połowa...
Zgłoś
marna 2009-09-25, 19:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-09-25, 20:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-09-25, 20:36 2
Zgłoś
konto usunięte 2009-09-25, 20:38
tylko Ci co się najbardziej srają że coś im nie pasuje mają tak sadystyczne tematy na swoim koncie że aż żal was czytać
Zgłoś
konto usunięte 2009-09-25, 20:42
Zgłoś
konto usunięte 2009-09-25, 20:46
Zgłoś
konto usunięte 2009-09-25, 20:46
Zgłoś
konto usunięte 2009-09-25, 20:52
Ano. Taka juz natura tego narodu, ze narzekac uwielbiaja. Zluzuj poslady, przeca nikt tu Ci nie jezdzi. Ot, ktos wyrazil swoja opinie.
A odnosnie do tworzenia forum, jak wyzej. Ja tu jeno sobie ogladam. To i jak widze cus nieadekwatnego, badz nienadajacego sie tu, wole o tym powiedziec. Ludzie nic nie mowili, na poczatkowe wstawki typu:"slodkiebobopijewodezweza" to i teraz jest tego nasyp.
Raz jeszcze - chillout. Napij sie piwa, czy cus i daj sobie siana.
Zgłoś
konto usunięte 2009-09-25, 20:57
Zgłoś
marna 2009-09-25, 21:05
kurcze jeszcze trochę to popadnę w konsternację to źle to dobrze..
każdy niech ogląda to co mu się podoba, nie na każdym zdjęciu/obrazie muszą być flaki i słoik w pupie..
i uspokajając co niektórych nie pisze postów i nie istnieję tu tylko "po znajomości" z Centem więc spokojnie. Wy też macie szansę wstawić tu coś swojego
A że jestem początkująca na tym forum to jakby nie było też mam prawa do błędów.
Zgłoś
konto usunięte 2009-09-25, 21:18 4
tonieja napisał/a:

A że jestem początkująca na tym forum to jakby nie było też mam prawa do błędów.

jeszcze kilka postow i moze doczekam chwili gdy Esne, dostanie bana za

w innej formie w innym miejscu i przy akompaniamencie Admina ta rozmowa mialaby sens bo i sam w pewnym stopniu popieram kaloryferowoaexalvene roszczenia
co do pajaka coz z lekko zsadystyczonym humorem usmiercmy go
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem