Wg. źródła:
Sparaliżowana, po wypadku, wcześniej pacjentka odwiedza swoją pielęgniarkę i zaskakuje ją rezultatami rehabilitacji.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2018-04-23, 9:52
Mocne. Tuli się do rudej murzynki.
Tak nią targa na boki że pewnie znów leży jak warzywko.
No proszę nie wszystkie mudżiny to lenie.
Taaa,murzynka-pielęgniarka??
Kogo wy tu chcecie w c🤬ja zrobić?
konto usunięte
2018-04-23, 10:44
to jest fake ku ucieszy sadolowych sadoli
Połowa Sadoli zarzygała klawiatury. Najbardziej sadystyczny materiał od co najmniej 5 lat - murzyn z pracą.
konto usunięte
2018-04-23, 12:58
Teoretycznie to panienka powinna dziekowac pielegniarce za skuteczna rehabilitacje.
Ale rownowaga rasowa zachowana - czarna dziekuje bialej za mozliwosc ciezkiej pracy dla niej
No proszę, widać i nie tylko white-trash może być mentalnie cz🤬chem. Ale i czarnoskóra kobieta, może być wartościowym człowiekiem.
Są to wyjątkowe sytuacje rasowe, pewnie poniżej 5% populacji, ale warto wiedzieć że się zdarzają.
biała tuli czarną, nic ciekawego
małpa jak zwykle drze mordę jak w zoo.
konto usunięte
2018-04-23, 18:10
Wg. źródła: ~Velture
są takie sytuacje że ... a nie ważne
i to jest coś pięknego

a sadolowi napinacze, j🤬 Was w dupy klacze
też mu cud phi
tu masz
cód