👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie po to kupiłem pseudoterenówkę z przednim napędem do miasta, żeby raz w życiu nie wykorzystać takiej okazji! Zaraz pokażę tym fujarom w zwykłych, gorszych osobówkach jak wygląda Offroad w wykonaniu prawdziwego twardziela!
Kapitan nie opuszcza swojego statku do końca.....Piwo Dla Pana Kapitana

lfff napisał/a:
ale land cruisera to ty szanuj!
Malo tego nawet ma "komin" co by do silnika wody nie zassać..
Cytat:
Za otwartą szybę szacun. Jeszcze by się woda do środka nie wlała.
Potem otworzył za co szacun. Pierwsze co robisz jak wpadniesz do wody to otwierasz szybę dopóki elektryka działa, a najlepiej mieć w aucie młotek jak mieszkasz i jeździsz przy akwenach. Drzwi w wodzie nie otworzysz, dopóki nie pójdziesz na dno i nie wyrównasz ciśnienia - też metoda dla hardkora

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie