Z zapisu rozmowy jasno wynika, że wina leży po stronie kobiety...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:11
@Up Musiałaby tej muzyki słuchać na słuchawkach chyba, bo ja sam czasami lubie udawać bambra i sluchać głośno muzyki na full a karetke i tak zawsze słyszę.
Jeżeli miała zielone to zamknijcie mordy. Mogła słuchać radia, być zajęta czym innym. To pojazd uprzywilejowany ma uważać jeżeli wjeżdża na czerwonym.......
@up
A może Ruskie mają inne przepisy, co? Z tego co z nimi gadałem, to tam masz obowiązek ustąpić pojazdowi uprzywilejowanemu. Oczywiście jak to u nich - przepisów i tak nikt nie przestrzega.
A może Ruskie mają inne przepisy, co? Z tego co z nimi gadałem, to tam masz obowiązek ustąpić pojazdowi uprzywilejowanemu. Oczywiście jak to u nich - przepisów i tak nikt nie przestrzega.
SundayGrill napisał/a:
Z zapisu rozmowy jasno wynika, że wina leży po stronie kobiety...
Z rozmowy wynika, że prowadziła kobieta.
Choć to w sumie na jedno wychodzi.
sinda synu zrób trochę głośniej filmik to usłyszysz syrenę. Na kamerce widocznie nie widać kogutów.
enjoypoznan napisał/a:
sinda synu zrób trochę głośniej filmik to usłyszysz syrenę. Na kamerce widocznie nie widać kogutów.
enjoypoznan synu w karetce sygnaly dzielimy na swietlne i dzwiekowe. Jak ktorys z nich jest wylaczony to pojazd nie jest uprzywilejowany.
Innymi slowy, zablysnales
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie