👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dokładnie! pierwszeństwo sie ustala przed wjazdem, czy to na zwężenie czy na skrzyżowanie. Jak juz ktoś jest na zwężeniu czy skrzyżowaniu to ma pierwszeństwo w opuszczeniu go. Więc tutaj czarny zawinił i pewnie straci prawko.
Andriu996 napisał/a:
Niestety taki kraj i taka chora mentalność. Polak polakowi zawsze wrogiem, zwłaszcza za granicą tam gdzie akurat jeatem. Do tego 123 lata zaborów jeszcze pogorszyło sprawę. Walczymy miedzy sobą, a zdrajców popieramy u władzy. Jedyny sposób to wybić gorszą część narodu i zacząć od początku. Może z 5 milionów by zostało.
To tak trochę nie do końca, w Polsce ludzie jeżdżą pod prąd na autostradzie a obtrąbieni przez innych kierowców, co chwila prawie powodując czołówkę, dalej nie potrafią sobie uświadomić, że coś robią nie tak. Poza grupą złośliwców jadących na siłę bo mają pierwszeństwo, jest właśnie ta grupa zwyczajnych kretynów. Ciekawe do której należał ten z czarnego auta, bo nagrywający z pewnością do grupy kretynów. Nie hamował żaden. A przynajmniej niewystarczająco wcześnie, a widać, że jest tam ślisko.
Do kolizji dochodzi poprzez nieprawidłowe wymijanie a nie to co pitolicie - skutek czyli manewr tutaj ma znaczenie ani jeden ani drugi nie zjechali maksymalnie do prawej krawędzi
- pomijając fakt ,że kryminał dla tego, kto ten TWÓR dopuścił do ruchu ( oznakowanie) i lepa na ryj temu, który widząc ,że już jeden kończy przejeżdżać ,to pcha się mimo wszystko - czego oczekiwać po takich kierowcach ,którzy ostatni raz kodeks widzieli jak był na kartki razem ze słoniną

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie