Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2021-02-02, 22:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2021-02-02, 23:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gaznik 2021-02-03, 8:29
Zgłoś
_seweryn 2021-02-03, 8:39
Zgłoś
Krak 2021-02-03, 10:12
Znam to miejsce i często takie z🤬by się zdarzają...to okolica, w której mieszka dużo napływu i nuworysze.

Zgłoś
leonsio15 2021-02-04, 10:10
Zgłoś
Brzęczyszczykiewicz 2021-02-05, 19:48
Byłem kiedyś świadkiem podobnego zdarzenia i wina była po stronie tego, który teoretycznie miał pierwszeństwo, bo sprawa skończyła się sądzie. Znaki określają pierwszeństwo kiedy oba pojazdy są na wjeździe na zwężenie, oczywistym jest, że pojazd który jest na moście musiał z niego zjechać, więc ten który go staranował na sam koniec przejazdu jest winny zdarzenia.
Zgłoś
werido 2021-02-05, 21:37
Most na rzece Rudawie. Nagrywający porusza się w kierunku stacji kolejowej Kraków - Zakliki od ulicy Podłużnej. Wg znaków nagrywający nie miał pierwszeństwa. Jednak wjeżdżając na most mógł nie widzieć pojazdu z na przeciwka, choć prawdą jest że pojazdy nadjeżdżające widać z daleka. Też ciekaw jestem kto został uznany sprawcą.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem