znak znakiem, a kurestwo kurestwem. Zaciśnie zęby, zaryzykuje rozbitym nosem od poduszki, urazami, a nie popuści. Bo ten drugi popełnił błąd!. K🤬a, w tym kraju nie trzeba wojny, sami się pozabijamy. Co za kurewsko zawistny naród. Szkoda że z politykami PO-PISu tak zawzięcie nie walczy. Jak całe życie byłem patriotą, tak teraz powoli się wstydzę być polakiem. P.s. mam nadzieję że temu czarnemu urodzi się dziecko w kolorze tła na sadolu. Tak po polsku mu życzę....
Witaj w klubie, wyjedź z tego k🤬idołku Januszy jebiących na ż🤬dów i skaczących sobie do gardeł. Wrócimy wszyscy pozamiatać trupy z ulic

Też byłem patriotą i do tego stopnia, że cisnąłem tutaj tych co uzywali słowa "polaczek" ale mi przeszło, dziś sam go uzywam, bo k🤬a nie warto , tym pojebom tak się pomieszało od polityki, że k🤬a całe rodziny sa skłócone czaisz to? zostaje tylko wyjechać ,żyć godnie, równocześnie czekając aż polaczki powybijaja się nawzajem ,a potem szybko ubiec ż🤬dów bo taki jest ich cel, mają dość nap🤬lania się z arabusami, chca nam zagarnąć ziemie trzeba byc czujnym i gnębić plebs. Dają się k🤬ić ż🤬dom, to będę ich jechał skoro tak to lubią.
Witaj w klubie, wyjedź z tego k🤬idołku Januszy jebiących na ż🤬dów i skaczących sobie do gardeł. (...)zostaje tylko wyjechać ,żyć godnie,
rozważałem to, ale nie ma dokąd. Na świecie są trzy typy miejsc:
1. niebezpieczne/niestabilnie
2. traktuje się polaków jako obywateli trzeciej kategorii robotniczej i jest ich jak mrówek
3. polaków się nienawidzi.
Za dwa ostatnie punkty możemy podziękować elicie która wyjechała i robi bydło.
tym pojebom tak się pomieszało od polityki, że k🤬a całe rodziny sa skłócone czaisz to
czaję niestety, i często byłem/jestem świadkiem. Żenujące. Podziały polityczne to nie mój poziom, jestem ponad to, ale jeśli w jakiejś grupie to powiem, to nagle albo ja się robię największym wrogiem, jako niepewny element, ukryta opcja radziecka/niemiecka/chińska/pakistańska/ukraińska/ż🤬dowska

aż polaczki powybijaja się nawzajem
ja się zastanawiam czy nam czegoś do wody nie dodają, bo taki poziom agresji, zbydlęcenia i przykładów robienia k🤬y z logiki jest trudno wytłumaczalny w inny sposób.
debile, no po prostu debile !!!!!!
biały juz zjezdzal z tego mostu czy wiaduktu, wiec jaka k🤬a jego w dupe mac jest wina ?
idioci....
Jakby ktoś chciał zobaczyć jak to wygląda to zapraszam na google maps
/maps/@50.0776466,19.848969,158m/data=!3m1!1e3
wiadomo co na początku, google itd.
Na street view jest dokładnie ta sama sytuacja. google jedzie z tej samej strony co biały a mądry kierowca dostawczaka widzi że tamten już jest na moście to ustępuje.

znak znakiem, a kurestwo kurestwem. Zaciśnie zęby, zaryzykuje rozbitym nosem od poduszki, urazami, a nie popuści. Bo ten drugi popełnił błąd!. K🤬a, w tym kraju nie trzeba wojny, sami się pozabijamy. Co za kurewsko zawistny naród. Szkoda że z politykami PO-PISu tak zawzięcie nie walczy. Jak całe życie byłem patriotą, tak teraz powoli się wstydzę być polakiem. P.s. mam nadzieję że temu czarnemu urodzi się dziecko w kolorze tła na sadolu. Tak po polsku mu życzę....
Też się wstydzę że jesteś Polakiem.