👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby takie "zabawki" byłyby normalnie dostępne i używane może coś z tego kraju jeszcze by było..
Ludzie i tak zachowują się jakby byli trzymani w takich "zabawnych klatkach". Wystarczy się rozejrzeć : )
lasyk napisał/a:
Penerowi chyba zabawki do podłogi przykręcali.
A Penera 4m dalej by tylko mógł patrzeć : D
Kolesiowi ktory wymyslil ta akcje marketingowa powinni dac awans i jakas nagrode bo wyszlo mu to fest. Piwko leci.
Mnie jedynie boli że ta nasza super niania chce uczyć jak wychowywać dzieci, a sama jest rozwiedziona i dzieci nie chcą z nią mieszkać. Brawo super nianiu

lasyk napisał/a:
Penerowi chyba zabawki do podłogi przykręcali.
Jak dobrze poszuka w piwnicy to pewnie więcej ciekawych pamiątek z dzieciństwa znajdzie

Dobrze piszecie. Dyscyplina,praca nad soba to dwie rzeczy, ktore nikomu zle nie zrobia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie