W idealnym świecie istniałyby polowania na zwierzęta więc mogliby się przydać.
podpis użytkownika
Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
A................a
2013-10-16, 23:09
Może dymanie kóz to też jakiś przejaw homoseksualizmu
Więc problem by sam się rozwiązał!
K................0
2013-10-16, 23:49
@up - jeśli koza jest capem to tak
obstawiam że odpowiedź to : Umierać
Idealny świat ciapatka - on i 72 kozy
V................_
2013-10-17, 12:30
Idealny świat. Najpierw bez homoseksualistów. Potem- bez ciapatych i murzynów. Następnie bez Azjatów. Potem grubasy pójdą do lamusa. Potem zaczniemy eksterminować tych biednych- bo po co nam oni. Następnie chorzy- bo po c🤬j ich leczyć. Następnie osoby z jakimkolwiek odstępstwem od natury: rudzi, krzywe nosy, piegi, nierówne cycki.
Pytanie. KTO K🤬A ZOSTANIE???????
UP
Normalni Polacy, czyli ja. ;p
podpis użytkownika
Tylko JKM. Jak robić coś to bez kompromisów!!!
B................t
2013-10-17, 12:50
@up To ja już nie chce tego świata idealnego
m................a
2013-10-17, 14:03
Świat idealny był, zanim powstał człowiek.
Nie istnieje coś takiego jak idealny świat,nie da rady przekonać wszystkich ludzi do jednej wizji.
Zawsze będą ludzie wierzący w coś innego,chcący inaczej pracować,homosie,grubi itp.
I według mnie mogą oni sobie być,niech żyją sobie szmatogłowi,geje,grubasy i inni...
ALE
jest jeden szczegół,nie mogą przekonywać do tego innych i nakazywać im wierzyć że to jest normalne.
Przykład na gejach-niech sobie będą,niech sie dymają dwaj faceci u siebie w domku,ale niech niewychodzą na ulice,krzycząc że to ja jestem też walnięty i co gorsza nakazywać mi zyć jak oni(np feministki czy ciapaki)
Swiat bez mniejszości byłby beznadziejny,ale nie pozwólmy aby mniejszości rządziły większościami...
@memengwa
Hmmmm. Węgiel do życia potrzebny. Więc musi zostawać w przyrodzie. Ale odkłada się w różnych osadach, typu bagna, torfy, węglany. Lecz wulkany wybuchając wyrzucają też węgiel z wnętrza Ziemi i skał które były "po drodze" na powierzchnię. Ale aktywność wulkaniczna z czasem zanika. I dużo tego węgla zostaje pod ziemią. Czyli w obiegu jest go coraz mniej. Czyli natura obumiera z własnej przyczyny. Wniosek? Bez istot umiejących i chcących wydobywać węgiel z podziemnych pokładów natura sama się zabija. Czyli nie tka idealnie.
podpis użytkownika
KABUM!
B................ł
2013-10-17, 18:14
Mógłby np. pracować w kopalni
Piękny zwrot akcji. Piwko